Barınamayan Gençlere Bir Destekte Karşıyaka’dan!
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kentteki üniversitelerde okuyan ancak barınacak yurt ya da ev bulamayan öğrenciler için harekete geçti. “Barınamıyoruz!” diyen gençlerin destek çağrısına sessiz kalmayan Başkan Tugay; Mavişehir’deki konukevinin 20 kişilik erkek yurduna, Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki bir tesisin misafirhanesinin de 25 kişilik kız yurduna çevrilmesi için talimat verdi.
Binaların çok kısa bir süre içinde düzenlenerek öğrencilerin hizmetine sunulacağı belirtildi. Ayrıca, 48 kişilik mevcut Türkan Saylan Kız Öğrenci Konukevi’nin de tam kapasiteyle faaliyette olduğu kaydedildi. Müracaat etmek isteyen gençler, 0232 3994000 numaralı telefondan Karşıyaka Belediyesi İşletme İştirakler Müdürlüğü’ne ulaşabilir.
VEFAT
18 Mayıs 2025ÖNE ÇIKAN HABERLER
18 Mayıs 2025İZMİR
18 Mayıs 2025GÜNDEM
18 Mayıs 2025KAF SİN KAF
18 Mayıs 2025KARŞIYAKA HABERLERİ
18 Mayıs 2025KARŞIYAKA HABERLERİ
18 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.