Bayraklı sahilinde cansız halde bulunan flamingolar kesin ölüm nedenleri araştırılmak üzere İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından teslim alındı.
27 Mart Cumartesi günü akşam saatlerinde Bayraklı sahilindeki yeşil alanda cansız halde 9 flamingonun bulunduğu ihbarı üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı bünyesinde görevli uzman personel bölgeye yönlendirildi. Alanda yapılan incelemenin ardından ölü flamingolar uygun koşullarda saklanmak üzere İzmir Doğal Yaşam Parkı’na götürüldü. Flamingolar, resmi temaslar sonrasında gerekli bilimsel inceleme ve tespitler yapılmak üzere bu konudaki yetkili kurum İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli tarafından teslim alındı. Flamingoların kesin ölüm nedenlerinin Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün yapacağı incelemenin ardından ortaya çıkacağı açıklandı.
VEFAT
04 Haziran 2025ÖNE ÇIKAN HABERLER
04 Haziran 2025İZMİR
04 Haziran 2025GÜNDEM
04 Haziran 2025KAF SİN KAF
04 Haziran 2025KARŞIYAKA HABERLERİ
04 Haziran 2025KARŞIYAKA HABERLERİ
04 Haziran 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.