DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047878-2,51%
İzmir
22°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Kaf Sin Kaf’ta Görev Dağılımı Yapıldı!

Kaf Sin Kaf’ta Görev Dağılımı Yapıldı!

ABONE OL
Şubat 20, 2024 23:46
Kaf Sin Kaf’ta Görev Dağılımı Yapıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaf Sin Kaf’ta Görev Dağılımı Yapıldı!

Türkiye’nin en köklü kulüplerinden Karşıyaka Spor Kulübü’nde olağanüstü genel kurulun ardından yeni yönetimin görev dağılımı açıklandı…

Taraftarın merakla ve heyecanla beklediği yönetim listesinde yer alan yöneticiler Karşıyaka Spor Kulübü’nü tekrardan eski şaşaalı günlerine kavuşturmak istiyor. Azat Yeşil’in başkanlık görevini üstlendiği yönetimde, Mustafa Karabağlı ikinci başkan olarak görev alırken; İlker Ergüllü Tüm Şubelerin Sportif İşlerinden, kulübün geçmiş dönem başkanlarından olan Cenk Karace Mali İşlerden, Tevfik Bilsev Yatırımlar ve Markalaşmadan, Mustafa Taşova ise Futboldan sorumlu asbaşkan olarak yönetimde görev alacak. Kulübün Saymanlığı görevini ise Hasan Yıldırım yürütecek.

BÜYÜK DEĞİŞİM

Karşıyaka Spor Kulübü’nün Futbol Şube Başkanlığını Ayhan Gültekin, yönetim kurulu üyeliğini ise Osman Dal ve Celal Doğanalp üstlenecek. Pınar Karşıyaka Basketbol Şubesi Başkanlığı görevini yürütecek isim Tamer Ustaoğlu olarak belirlenirken, yönetimde Bülent Kural, İlker Akpınar, Koral Kalpaklıoğlu, Özgür Okan, Rıdvan Gürgönül, Serdar Işıldar, Sertaç İnam ve Yücel Yetik görev alacak. KSK Voleybol Şube Başkanlığına Veysi Kubba getirilirken, Berrin Baysak yönetim kurulunda olacak. Gökhan Şensan, Hakan Çeliker ve Ziyanur Hasbay Tesisler, Altyapı ve Personelden sorumlu olurken, Bornova Belediyesi Karşıyaka Basketbol yönetimini Hakan İnam sürdürecek. Kulübün Genel Sekreterliğini ve Hukuk İşlerini ise Tufan Konuk ve Onur Keleş yürütecek.

FUTBOLDA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Karşıyaka Spor Kulübü Azat Yeşil Başkanlığında futbolda kesinlikle 3. Lig şampiyonluğunu hedefliyor. Pınar Karşıyaka basketbol şubesinin 220-250 milyon TL bütçesi olacağı, voleybol şubesine ise Medical Point Hastaneleri’nin isim sponsoru olacağı tahmin ediliyor. Yeşil-kırmızılıların taraftarları, futbolda 5 yıldır Türkiye’nin profesyonel liglerinin en alt kategorisi olan TFF 3. Lig’den kurtulmak istiyor. Karşıyaka Spor Kulübü futbolda ise 27 yıldır Süper Lig hasreti çekiyor. Bu hasretin sona ermesi için düğmeye basan Azat Yeşil yönetimindeki Karşıyaka Spor Kulübü’nün önümüzdeki günlerde yapacağı hamleler merak ediliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP