

Dernek üyesi gençler, Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı anaokullarında İngilizce oyun temelli etkinlikler düzenleyecek, KARGEM’de ise İngilizce pratik konuşma dersleri verecek. Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Çocuklarımızın çok yönlü gelişimini destekleyecek bu değerli iş birliği için Pi Gençlik Derneği’ne teşekkür ediyoruz” dedi.
Karşıyaka Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı anaokullarına ve İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi’ne (KARGEM) devam eden öğrenciler için Pi Gençlik Derneği ile iş birliği yaptı. Bu kapsamda dernek temsilcileri ile Türk ve yabancı öğrenciler, eğitim yuvalarını tek tek ziyaret ederek çocuklarla tanıştı. Minik öğrencilerin yabancı dil gelişimlerine katkı sunmayı hedefleyen gençler, anaokullarında İngilizce oyun temelli etkinlikler düzenleyecek. KARGEM’de ise İngilizce konuşma dersleri verilecek. Böylece Karşıyakalı öğrenciler, uluslararası deneyime sahip gençlerle pratik yapma fırsatı bulacak. Proje sayesinde eğitimin yanı sıra kültürlerarası bağların, dayanışmanın ve sosyal becerilerin güçlenmesine de katkı sunulacak.
“YENİ UFUKLAR AÇILACAK”
Pi Gençlik Derneği temsilcileri ve öğrencilerini konuk eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Karşıyaka Belediyesi olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin çok yönlü gelişimini destekleyen projelere büyük önem veriyoruz. Pi Gençlik Derneği ile gerçekleştirdiğimiz bu uluslararası iş birliği de eğitim alanında yeni ufuklar açacak bir adım niteliğinde. Anaokullarımızdaki çocuklar İngilizce’yi oyunla tanırken, KARGEM’deki öğrencilerimiz ise pratik konuşma becerilerini geliştirme imkanı bulacaklar. Bu projenin, hem eğitim hem de sosyal ve kültürel gelişim adına önemli faydalar sağlayacağına inanıyorum. Değerli iş birlikleri için Pi Gençlik Derneği’ne ve gönüllü gençlere teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
02 Ağustos 2026İZMİR
02 Ağustos 2026GÜNDEM
02 Ağustos 2026KAF SİN KAF
02 Ağustos 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
02 Ağustos 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
02 Ağustos 2026KAF SİN KAF
02 Ağustos 2026
1
Şükran Kurdakul Şiir Ödülü Sahibini Arıyor!..
11172 kez okundu
2
Mehmet Amca’nın Parkı Açıldı!..
11034 kez okundu
3
Babalar ve Çocuklar Doğa Kampında Buluşacak!
9176 kez okundu
4
Karşıyaka’da İlaçlama Seferberliği Başladı!
9056 kez okundu
5
Karşıyaka’da 19 Mayıs Festivalle Kutlanıyor!
8878 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.