DOLAR 32,3642 0.13%
EURO 35,0339 -0.22%
ALTIN 2.324,820,24
BITCOIN 2270686-0,31%
İzmir
23°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Amasyalılardan Muhteşem Gece!

Amasyalılardan Muhteşem Gece!

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:42
Amasyalılardan Muhteşem Gece!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amasyalılardan Muhteşem Gece!

Amasyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin, Bayraklı Havuz Restoran’da gerçekleştirdiği gece ilginç görüntülere sahne oldu… Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı geceye Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Anıl Feroğlu, CHP Karşıyaka ilçe başkanı M. Serdar Koç, CHP Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan, İYİ Parti Çiğli ilçe başkanı Özgür Doğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gediz Şube Müdürü Kemal Elitaş, geçmiş dönem Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları, dernek yönetimi ve üyeler katıldı.

Seyit Al ve Hayri Küçük ’ün  sahne aldığı, coşkunun zirve yaptığı gecenin sunuculuğunu Şehriban Tekçe yaparken, açılış konuşmasını yapan Başkan Nami Aslanoğlu; ‘Şehzadeler şehri Amasya’nın güzel insanları ve Amasya’yı seven güzel dostlarımız sizleri burada görmek bizleri çok mutlu etti… İzmir de yaşayan yaklaşık 35 bin Amasyalı hemşerimize bu gece bir yol  haritası olacaktır. Bundan sonra daha güzel günlerde ve gecelerde birliğimizi göstereceğimizi düşünüyorum. Amasyalıların İzmir’de bir güç olduğunu biliyoruz fakat bu güne kadar bu gücü bir araya getiremedik bu geceden sonra biliyorum ki gücümüz daha da artacak ve bu gibi geceleri daha sık yaparak kaynaşmamızı bir ve diri olmamıza vesile olacağını düşünüyorum.

Bu gece bizleri yalnız bırakmayan ve Amasya’dan gecemize katılarak onur veren Amasya Belediye Başkanımız Mehmet Sarı başta olmak üzere Bayraklı Belediye Başkanımız Serdar Sandal’a gecemize destek verdiği için çok teşekkür ediyorum. Yine gecemizde bizleri yalnız bırakmayan Hasan Karabağ’a, Büyükşehir Belediyesi Bürokratlarımıza, Konak Belediye Başkan Yardımcımız Anıl Feroğluna, Siyasi Parti temsilcilerimize, Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli ve diğer ilçelerimizden gelen meclis üyelerimize, mahalle muhtarlarımıza bu gecede bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ederim’ dedi.

Anadolu Dernekler Federasyon Başkanı Şükrü Er; ‘Böyle güzel bir geceyi düzenledikleri için başta dernek başkanımız olmak üzere yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. İzmir’de çok sayıda Amasyalı yaşadığını biliyorum bu birlikteliği kısa zamanda sıkı sıkıya güçlendirmeli ve bir olmalıyız. Sizlerin İzmir’de ki birlik ve beraberliğiniz Türkiye deki diğer Amasyalı hemşerilerimize güç veriyor. Bizler her zaman birbirimize destek olmalıyız kol kola olmalıyız’ dedi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı; “Dernek başkanımız ve yönetimine, İzmir’de bu kadar çok Amasyalıyı bir araya getirdiğiniz için ve beni İzmir’de yaşayan hemşerilerimizle buluşturduğunuz bir araya getirdiğiniz için teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğinizi bozmayın, birlik ve beraberliğinizi daha güçlü hale getirmek için sürekli olarak birbirinizle görüşün. Düzenleyeceğiniz her etkinlik bir öncekinden daha kalabalık olmalı” dedi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP