DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048738-1,76%
İzmir
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Azat Yeşil Kaf Sin Kaf’ın Başkanı Oldu!

Azat Yeşil Kaf Sin Kaf’ın Başkanı Oldu!

ABONE OL
Şubat 16, 2024 06:23
Azat Yeşil Kaf Sin Kaf’ın Başkanı Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Azat Yeşil Kaf Sin Kaf’ın Başkanı Oldu!

Karşıyaka Spor Kulübü’nün Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda gerçekleşen genel kurul toplantısında seçime tek listeyle gidildi seçimde Yeşil-kırmızılıların yeni başkanı Azat Yeşil oldu…

Genel Kurul’un açılış konuşmasını yapan ve başkanlığı bırakan Turgay Büyükkarcı, “Çok zor bir süreçte başa geldik. Başımıza bir tek gök taşı düşmedi. Yönetim süremiz boyunca ekonomik kriz, pandemi ve bir çok sıkıntı yaşadık. Günahıyla sevabıyla doğrularımız ve yanlışlarımızla Karşıyaka’nın başarısı için çalıştık. Herkes hakkını helal etsin. Ben veda ediyorum” dedi.

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda gerçekleşen ancak sert konuşmalara sahne olan ve gergin geçen genel kurulda geçmiş dönem yöneticilerinden Azat Yeşil 157 oy alarak başkan seçildi. Kongrede faaliyet raporu, bilanço ve gelir-gider tablosunun okunması, denetim kurulu raporunun görüşülmesinden sonra yönetim mali ve idari olarak ibraya sunuldu. Turgay Büyükkarcı ve yönetimi, genel kurula katılan üyelerin oy çokluğuyla ibra edilmedi.

Seçimin ardından konuşan Karşıyaka Başkanı Azat Yeşil; “Destek veren herkese teşekkür ediyorum, Karşıyaka’da defalarca yönetim kurulunda bulundum. Daha önce başkan adaylığına soyundum ancak kazanamadım. Ancak kaybetmeme rağmen son dakikaya kadar kongre salonunda bulundum ve kazanan kişiyi tebrik ettim. Devamında da küskünlük yaratmadım. Onursal başkanımız Selçuk Yaşar’ın son olarak başkanlık teklif ettiği kişi olarak ‘Kurucu Başkanımız Zühtü Işıl’ın’ bize emanet ettiği meşaleyi daha ileri taşımak için çabalayacağız. Sandıktan bayrakları çıkarıp şampiyonluğu ve güzel günlere ulaşmamız için mücadele edeceğiz. Sadece bayrakları çıkartmamız yetmez, kılıçları da sandıklara koymamız gerekiyor. Her şey Karşıyaka’nın başarısı için” dedi…

Kaf Sin Kaf’ın Yeni Yönetiminde; “Cenk Karace, Mustafa Karabağlı, İlker Ergüllü, Mustafa Taşova, Koral Kalpaklığlu, Gökhan Şensan, Tamer Ustaoğlu, Ayhan Gültekin, Veysi Kubba, Serdar Işıldar, Tevfik Bilsel, Yücel Yetik, Hasan Yıldırım, Rıdvan Gürgönül” yer aldı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP