



İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ramazan ayında tüm ilçeleri kapsayacak şekilde organize ettiği iftar buluşmaları Kadir Gecesi’nde Karabağlar ile devam etti. Vatan Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde kurulan iftar sofrasına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay da eşlik etti. Buluşmada belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, bürokratlar, mahalle muhtarları, esnaflar ve yurttaşlar yer aldı.
Başkan Tugay, masaları tek tek dolaşarak davetlilerle selamlaştı. Gençlerle ve çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Tugay, gelen taleplerin not alınmasını sağladı. İftar programında sıcak çay ve pamuk şeker ikramı da yapıldı. Çocuklara futbol ve voleybol topu ile oyuncak veren Başkan Tugay, İzmirlilerle bol bol sohbet etti.
“Bu şehrin her insanı değerlidir”
İftar alanında vatandaşlara seslenen Başkan Dr. Cemil Tugay, “Bugün Kadir Gecesi. Ne güzel ki sizin mahallenize misafir olduk. Bu şehrin her insanı değerlidir. Bu şehrin tüm insanlarına en iyi hizmeti yapabilmek için çaba gösteriyoruz. Bu sofranın etrafında herhangi bir ayrım gözetmeden bir araya gelmemiz çok önemli. Bizim başa çıkamayacağımız hiçbir şey yok. Ülkemiz ne kadar zorluk, sıkıntı içinde olursa olsun, insanlarımız ayrışmadıkça, birlik, beraberliği sağladıkça her türlü zorluğun üstesinden geliriz. Biz buna yürekten inanıyoruz, sizin de inanmanızı diliyoruz. Ettiğiniz dualar Allah katında kabul olsun. Bu gece bin geceden daha hayırlı. İnanıyorum bu gece yurttaşlarımız sadece kendi için değil şehrimizde ve ülkemizde yaşayan, darlık çeken herkes için dua edecekler. Birkaç gün sonra Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Sizlerin, ailenizin, sevdiklerinizin bayramını kutluyorum. Her zaman güzel günlerde buluşmak üzere” dedi.
“Bu akşam bu sofrada umudumuzu paylaştık”
Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay ise “Bu akşam bu sofrada umudumuzu paylaştık. Kadir Gecesi’nde dualarımızın kabul olmasını diliyorum. Ülkemizin güzellikleri daim olsun. Ramazanın bereketiyle birlikte gelmesini diliyorum” diye konuştu.
Esnaf odalarının temsilcileri ile bir araya geldi
Başkan Tugay, iftar programının ardından kahvehaneleri ziyaret etti. Kahvehanede esnaf odalarının temsilcileri ile bir araya gelen Tugay, birlik ve beraberlikle tüm sorunların aşılacağını belirterek, her şeyin güzel olacağını söyledi.
Son durak Yarımada
İftar programı; 17 Mart’ta Karaburun Mordoğan Merkez’de, 18 Mart’ta Çeşme Meydan’da ve 19 Mart’ta Urla Meydan’da kurulacak sofralarla son bulacak.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
05 Mayıs 2026İZMİR
05 Mayıs 2026GÜNDEM
05 Mayıs 2026KAF SİN KAF
05 Mayıs 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
05 Mayıs 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
05 Mayıs 2026KAF SİN KAF
05 Mayıs 2026
1
Çanakkale Zaferi Gözyaşlarıyla Anıldı Ayakta Alkışlandı!
8077 kez okundu
2
Başkan Tugay; Bu Şehre Hizmet Etmek Bizler İçin Bir Onur!
6243 kez okundu
3
İzmir’in Afet Sonrası Toplanma Alanlarının Analizi Yapıldı!
5629 kez okundu
4
İzmir Dayanışması Büyüyor!..
5398 kez okundu
5
Yardım Paketine Rekor Destek!..
5391 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.