



Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Spor Kulübü Selçuk Yaşar Tesislerini ziyaret ederek futbol takımının yeni antrenörü İbrahim Cezayir’e başarı dileklerini iletti.
Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Takımı, Soner Tolungüç’ün istifası ile boşalan teknik direktörlük görevi için İbrahim Cezayir ile anlaştı. 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan için çiçeği burnunda Teknik Direktör Cezayir’i Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Selçuk Yaşar Tesisleri’nde gerçekleştirdiği ilk antrenmanında ziyaret etti. Tugay başarı dileklerini iletirken, genç teknik direktör ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
KULÜBÜN SIRTI YERE GELMEZ
Ziyaret esnasında Başkan Tugay ve KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, stat projesinin son durumu hakkında da değerlendirmede bulundu. Tugay’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek birliktelik vurgusu yapan Büyükkarcı, “Cemil Başkanımızı yanımızda görmek bizim için mutluluk ve onur verici bir şey. Karşıyaka Spor Kulübü olarak Karşıyaka Belediyesi ile ortak projelere imza atma aşamasındayız. Bu da bizim için ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Biz birlikte olduğumuz sürece Karşıyaka Spor Kulübü’nün sırtı yere gelmeyecektir” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
01 Ağustos 2026İZMİR
01 Ağustos 2026GÜNDEM
01 Ağustos 2026KAF SİN KAF
01 Ağustos 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
01 Ağustos 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
01 Ağustos 2026KAF SİN KAF
01 Ağustos 2026
1
Karşıyaka Stadı İçin Beklenen Karar Meclisten Geçti!
19084 kez okundu
2
ATATÜRK; “Beyler Artık Armanıza Ay-Yıldızı İlave Edeceksiniz!”
14988 kez okundu
3
Bülent Ağabey İçin Mevlit Okutuluyor!..
11615 kez okundu
4
Yaşar AKSOY “ZÜHTÜ IŞIL, KARŞIYAKA’NIN SİMGESİDİR!”
8099 kez okundu
5
Bizlere Çok Büyük Bir Miras Bıraktın Zühtü Bey!
7402 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.