DOLAR 32,3414 0.17%
EURO 35,2081 0.04%
ALTIN 2.246,130,13
BITCOIN 2131419-2,61%
İzmir
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Büyükşehir’den Gece Mesaisi!..

Büyükşehir’den Gece Mesaisi!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:31
Büyükşehir’den Gece Mesaisi!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir’den Gece Mesaisi!..

Meteorolojiden yapılan uyarılar doğrultusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri dün geceyi teyakkuzda geçirdi. Sağanak yağmur ve şiddetli rüzgarın yaratması beklenen olumsuzluklara karşı kesintisiz görev yapan ekipler, gece boyunca devrilen ağaçlara, uçan çatılara ve bazı bölgelerde su baskınlarına müdahale etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri dün gece başlayan sağanak yağmur ve şiddetli rüzgar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tüm ilgili birimlerini harekete geçirdi. İtfaiye, İZSU, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri devrilen ağaçlara, uçan çatılara ve su baskınlarına müdahale etti. Tire, Konak, Bornova, Buca ve Karabağlar’da yollara devrilen ağaçlar kaldırılarak trafiğin açılması sağlandı, çatıları uçan veya risk oluşturan 12 binaya da müdahale edildi.
Kentte en yüksek yağış metrekareye 51 kilogramla Beydağ’a düştü. Bergama, Ödemiş, Dikili, Narlıdere, Kemalpaşa, Menemen, Urla, Aliağa ve Balçova ilçeleri de yüksek miktarda yağış aldı.

Yağışlar devam edecek
İzmir Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü’nün hava tahmin raporuna göre kentte bugün de yer yer kuvvetli yağış sürecek. Yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur gün boyu devam edecek. Tahminlere göre yarın İzmir’de hava çok bulutlu olacak. Aralıklı ve sağanak yağış görülecek.  Kuzey ve doğu kesimlerinin yüksek bölgelerinde ise karla karışık yağmur bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP