DOLAR 32,3863 0.2%
EURO 35,0847 -0.04%
ALTIN 2.325,140,26
BITCOIN 2280357-0,35%
İzmir
23°

AÇIK

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Cemil Tugay Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor!..

Cemil Tugay Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:24
Cemil Tugay Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kent Konseyi’ne Projeleri Uygulama Garantisi!..

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, yıllarca birlikte çalıştığı Kent Konseyi üyelerine garanti verdi. Tugay, “Projelerinizi uygulamaya koymak, boynumun borcu olacak”dedi.

Aday olduğu ilçenin sokaklarını arşınlamayı sürdüren Cemil Tugay, yıllarca birlikte görev alıp proje ürettiği Karşıyaka Kent Konseyi’ni de ziyaret etti. İçlerinden bir üyenin belediye başkan adayı yapılmasının onurunu yaşadıklarını dile getiren Kent Konseyi Başkanı Selman Boyacıoğlu, “Her zaman arkanızdayız. İsteğimiz bizden ve yaptığımız projelerden yararlanmanız” diye konuştu. Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyelerinden yaptıkları projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunan Başkan Adayı Tugay, duygulu anlar yaşadığını belirterek, şunları söyledi: “Bu salon ve üyeler benim için çok kıymetli. En büyük destekçim eminim ki sizler olacaksınız. Sizlerle her zaman el ele, gönül gönüle olacağız. Bu kadar güzel insanın yaşadığı, bu dünya güzeli ilçeyi daha güzel hale getirmek için güç birliği yapmalıyız. Belediyenin her türlü imkanı, olanağı size açık olduğu gibi projelerinizi uygulamaya koymak da boynumun borcu olacak.”   

KARSAV’da Türkü Ziyafeti!..

Tugay, Kent Konseyi ziyaretinin ardından Karşıyaka Kültür, Sanat Eğitim Vakfı (KARSAV)’nın Türk Halk Müziği Korosu Konseri’ne katıldı. Şefliğini Türk Halk Müziği Sanatçısı Mustafa Özcan’ın yaptığı konser öncesi konuşan Tugay, çok özel bir ilçede çok anlamlı bir görev aldığını belirterek, “Bu ilçenin özel insanlarına hizmet etmek üzere yola çıktım. İlçemizi en temiz, en güvenli ve en refah ilçe yapmak için çalışacağım. Hepinizin desteğini bekliyorum” diye konuştu. KARSAV Başkanı Ahmet Diker de “Karşıyaka’yı kültür, sanat ve sporun başkenti yapacağına inandığım Sayın Cemil Tugay’a bizlerle birlikte olduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP