DOLAR 32,3774 0.15%
EURO 34,9722 -0.32%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22725440,89%
İzmir
18°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Karşıyaka Çocuk Spor Şenliği 23 Nisan’a Damgasını Vurdu!

Karşıyaka Çocuk Spor Şenliği 23 Nisan’a Damgasını Vurdu!

ABONE OL
Haziran 6, 2022 15:58
Karşıyaka Çocuk Spor Şenliği 23 Nisan’a Damgasını Vurdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karşıyaka Çocuk Spor Şenliği 23 Nisan’a Damgasını Vurdu!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 30. Kez uluslararası olarak kutlayan Karşıyaka Belediyesi 23 Nisan’da iz bırakan birçok etkinliğe daha imza attı.
Etkinliklerin içinde en dikkat çekenlerden birisi de Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Cordelion Taypark’taki 23 Nisan Çocuk Spor Şenliği idi. Karşıyakalı minikler birbirinden renkli gösteriler ve oyunlarla bayram coşkunu doyasıya yaşadı.
Karşıyaka Belediyesi Bale gösterisi, Zumba Kids, Çocuk Yogası, Mady Dans Gösterisi ve Alp Abi Stand-up Show ile gerçekleştirilen alan gösterilerinin yanı sıra gün boyu labirent oryantiring, tay tay denge bisikleti, bocce gibi spor dallarını çocuklar eğlenerek öğrendiler. Ayrıca yüz boyama, kağıt katlama ve mandala atölyesi ile çocuklarımız keyifli zaman geçirdi.
Çocuklar için bir çok sürpriz hazırlayan Karşıyaka Belediyesi şenlik süresince tüm çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı da yaptı.
Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin; “Düzenlediğimiz bu şenlik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri içerisinde çocuklarımızın çok eğlendiği ve birçok spor branşı ile tanışma fırsatını bulduğu bir organizasyon oldu. Binlerce Karşıyakalıyı etkinliğimizde ağırlamaktan heyecan ve onur duyduk. Katılımın ve ilginin çok yüksek olması nedeniyle bu şenliğin geleneksel hale dönüşmesi en büyük dileğimdir. Bu şenliğin başarılı geçmesi için bizi yüreklendiren ve desteğini üzerimizden eksik etmeyen başta Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’a, emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve şenliğimizde bizlerle beraber olan ve bu güzel güne katılımlarıyla renk katan Karşıyakalı miniklerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP