DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049607-1,30%
İzmir
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Kemeraltı’nın Altyapısı Yenileniyor!

Kemeraltı’nın Altyapısı Yenileniyor!

ABONE OL
Şubat 16, 2024 06:23
Kemeraltı’nın Altyapısı Yenileniyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemeraltı’nın Altyapısı Yenileniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı’nı baştan sona yenileyecek altyapı ve üstyapı çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Bu kapsamda, Tarihi Kızlarağası Hanı’nın da bulunduğu 871. Sokak’ta yürütülen altyapı çalışmalarında sona gelindi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON A.Ş’nin tarihi çarşıda yürüttüğü çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin birinci etabı kapsamında birçok sokakta yapılan altyapı ve üstyapı çalışmaları teker teker tamamlanıyor.

Çalışmalar gece saatlerinde yapılıyor

Kemeraltı’nın en kritik noktalarından olan, yaya ve taşıt trafiğinin yoğun olduğu 871. Sokak’ta yürütülen çalışmalara hız verildi. Yağmur suyu, kanalizasyon ve temiz su hatları tamamlanan sokakta, haberleşme ve elektrik altyapı çalışmaları hızla sürdürülüyor.

Rekor sıcaklara rağmen iş güvenliği kuralları gözetilerek sürdürülen altyapı çalışmalarının ardından kazı kapatma işlemleri başlatılacak ve yolda granit kaplama ile aydınlatma çalışmaları yürütülecek.

İzmir’in gözbebeği olan Kemeraltı’nı hak ettiği değere kavuşturmak için en büyük adımlardan biri olarak görülen proje kapsamında çalışmalar, çarşının işleyişini aksatmamak ve esnafı mağdur etmemek için özellikle gece saatlerinde yapılıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP