



İzmir Büyükşehir Belediyesi Konak Meydanı ile Bahri Baba Parkı arasında yaya ulaşımını sağlayan yaya üst geçidinde yenileme çalışmalarına başlıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Konak Meydanı ile Bahri Baba Parkı arasında yaya ulaşımını sağlayan yaya üst geçidinde yenileme çalışması başlatıyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden 2019 yılı Temmuz ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne devrolan yaya üst geçidinde bozulan ahşap zemin sökülerek yenilenecek. 547 bin liraya mal olacak çalışmalar 10 Mart 2021 tarihinde başlayacak ve 45 gün içinde tamamlanacak. Çalışmalar süresince üst geçit yayaların kullanımına kapalı olacak. Bahri Baba Parkı ile Konak Meydanı arasındaki yaya ulaşımı Konak Metro İstasyonu’ndan sağlanacak.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
15 Mayıs 2026İZMİR
15 Mayıs 2026GÜNDEM
15 Mayıs 2026KAF SİN KAF
15 Mayıs 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
15 Mayıs 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
15 Mayıs 2026KAF SİN KAF
15 Mayıs 2026
1
Çanakkale Zaferi Gözyaşlarıyla Anıldı Ayakta Alkışlandı!
8089 kez okundu
2
Başkan Tugay; Bu Şehre Hizmet Etmek Bizler İçin Bir Onur!
6250 kez okundu
3
İzmir’in Afet Sonrası Toplanma Alanlarının Analizi Yapıldı!
5633 kez okundu
4
İzmir Dayanışması Büyüyor!..
5400 kez okundu
5
Yardım Paketine Rekor Destek!..
5396 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.