



8 Mart’a Hazırlanıyorlar!
Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Karasu Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere ilçe örgütünün kadın kolları tiyatro topluluğunun provalarını eşi Nevin Karasu ile birlikte izledi. Karasu Kadın kollarının 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü için sahneye koyacağı “Ölüm Kadın Meselesi” adlı eserin çok başarılı bir oyun olduğunu söyledi. Karasu, CHP Kadın Kolları tiyatro topluluğunu oyunu sergilemeleri için Ayvalık’a davet etti.
Türkiye’de kadına yönelik şiddetin son yıllarda artış göstermesini, İstanbul Sözleşmesi’nin geri çekilmesini endişe içinde izlediklerini belirten Karasu, “Genç yaşta evlilikler, evlilik sonrası kadın cinayetleri, işyerinde mobbing uygulaması ve dışarıda hem sözlü hem temaslı taciz bu ülkenin özellikle son 20 yılın kabusu oldu” dedi.
CHP’nin içinde yıllardır mücadele eden partinin mihenk taşı kadınların siyasetteki başarılarının, sahneye kadar uzanmasının örgütte hemen herkesi mutlu ettiğini belirten Erkan Karasu, “Ölüm Kadın Meselesi” oyunu Ayvalık’ta da izlemekten onur duyacaklarını belirtti. Oyunun yönetmeni, Orhan Demir ise Erkan Karasu ve Nevin Karasu ile CHP Büyükşehir meclis üyesi Dolunay Bayer’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Orhan Demir, en kısa zamanda Ayvalık’ta oyunu sergilemekten mutluluk duyacaklarını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere İlçe Sekreteri Sefa Dönmez ise Ayvalık Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Karasu’nun ilçe örgütü ve Kadın Kolları Tiyatro Topluluğu’na yaptığı ziyareti çok anlamlı ve moral verici oldu.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
02 Kasım 2026İZMİR
02 Kasım 2026GÜNDEM
02 Kasım 2026KAF SİN KAF
02 Kasım 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
02 Kasım 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
02 Kasım 2026KAF SİN KAF
02 Kasım 2026
1
İzmir’de “Zeybek Bilmeyen Kalmasın” Projesine Rekor Başvuru!
16275 kez okundu
2
Cemil Tugay Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor!..
11355 kez okundu
3
Karşıyaka Türkülerle Şenlenecek!..
11223 kez okundu
4
Efsane İzmir’e Geliyor!..
11181 kez okundu
5
Karsav Bergama’da Gönülleri Fethetti!..
11070 kez okundu