DOLAR 32,3875 0.2%
EURO 35,1110 -0.04%
ALTIN 2.325,530,28
BITCOIN 2278307-1,02%
İzmir
23°

AÇIK

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
8 Mart’a Hazırlanıyorlar!

8 Mart’a Hazırlanıyorlar!

ABONE OL
Haziran 11, 2022 11:57
8 Mart’a Hazırlanıyorlar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

8 Mart’a Hazırlanıyorlar!

Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Karasu Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere ilçe örgütünün kadın kolları tiyatro topluluğunun provalarını eşi Nevin Karasu ile birlikte izledi. Karasu Kadın kollarının 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü için sahneye koyacağı “Ölüm Kadın Meselesi” adlı eserin çok başarılı bir oyun olduğunu söyledi. Karasu, CHP Kadın Kolları tiyatro topluluğunu oyunu sergilemeleri için Ayvalık’a davet etti.

Türkiye’de kadına yönelik şiddetin son yıllarda artış göstermesini, İstanbul Sözleşmesi’nin geri çekilmesini endişe içinde izlediklerini belirten Karasu, “Genç yaşta evlilikler, evlilik sonrası kadın cinayetleri, işyerinde mobbing uygulaması ve dışarıda hem sözlü hem temaslı taciz bu ülkenin özellikle son 20 yılın kabusu oldu” dedi.

CHP’nin içinde yıllardır mücadele eden partinin mihenk taşı kadınların siyasetteki başarılarının, sahneye kadar uzanmasının örgütte hemen herkesi mutlu ettiğini belirten Erkan Karasu, “Ölüm Kadın Meselesi” oyunu Ayvalık’ta da izlemekten onur duyacaklarını belirtti. Oyunun yönetmeni, Orhan Demir ise Erkan Karasu ve Nevin Karasu ile CHP Büyükşehir meclis üyesi Dolunay Bayer’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Orhan Demir, en kısa zamanda Ayvalık’ta oyunu sergilemekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Narlıdere İlçe Sekreteri Sefa Dönmez ise Ayvalık Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Karasu’nun ilçe örgütü ve Kadın Kolları Tiyatro Topluluğu’na yaptığı ziyareti çok anlamlı ve moral verici oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP