



Karşıyaka Belediyesi eski fotoğraf kursiyerlerinin kurduğu ‘Foto Gezer’ gurubu Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla tüm şehitler için lokma döktürdü.
Soğukkuyu Camii önünde gerçekleştirilen lokma dökme etkinliğinde lokma alan vatandaşlar şehitler için dua ederken şehitleri düşünerek böyle bir olayı gerçekleştirdikleri için Karşıyaka Belediyesi eski fotoğraf kursiyerleri ‘Foto Gezer’ gurubuna teşekkür edip, Ulu önderimiz Atatürk Annesi Zübeyde Hanımı biz Karşıyakalılara boşuna emanet etmedi diye duygularını dile getirdiler.
Foto Gezer Gurubunun sözcüsü Gülcihan Naslıca; “Geleneksel hale getirdiğimiz lokma dökme etkinliğimizin bu yıl 5. gerçekleştirdik. Lokmamızı, bu yılda başta Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşlarıyla tüm şehitlerimiz için döktürüyoruz. ‘Atatürk’ü Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız’. Foto Gezer’ler olarak bütün şehitlerimizi saygıyla anıyoruz, onların hayrına döktürdüğümüz lokmalar bize huzur veriyor. Türk halkının Atatürk’e olan sevgisi ve saygısı her geçen gün daha da artıyor. Zor şartlarda yoktan var ettiği Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayakta” dedi.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
16 Mayıs 2026İZMİR
16 Mayıs 2026GÜNDEM
16 Mayıs 2026KAF SİN KAF
16 Mayıs 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
16 Mayıs 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
16 Mayıs 2026KAF SİN KAF
16 Mayıs 2026
1
Karşıyaka’da Geleneksel Aşure Buluşması!
24607 kez okundu
2
Barınaklardan Binlerce Hayvan Sahiplendirildi!
14599 kez okundu
4
İzmir ile Kosova Arasında Dostluk Köprüsü!
8683 kez okundu
5
40 Yıllık Kardeşlik Türkülerle Kutlandı!
7255 kez okundu