DOLAR 32,5673 0.14%
EURO 34,9114 0.67%
ALTIN 2.430,60-0,08
BITCOIN 21668400,28%
İzmir
26°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Foto Gezer Grubundan Atatürk’e Lokma!..

Foto Gezer Grubundan Atatürk’e Lokma!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:27
Foto Gezer Grubundan Atatürk’e Lokma!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Foto Gezer Grubundan Atatürk’e Lokma!..

Karşıyaka Belediyesi eski fotoğraf kursiyerlerinin kurduğu ‘Foto Gezer’ gurubu Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla tüm şehitler için lokma döktürdü.

Soğukkuyu Camii önünde gerçekleştirilen lokma dökme etkinliğinde lokma alan vatandaşlar şehitler için dua ederken şehitleri düşünerek böyle bir olayı gerçekleştirdikleri için Karşıyaka Belediyesi eski fotoğraf kursiyerleri ‘Foto Gezer’ gurubuna teşekkür edip, Ulu önderimiz Atatürk Annesi Zübeyde Hanımı biz Karşıyakalılara boşuna emanet etmedi diye duygularını dile getirdiler.

Foto Gezer Gurubunun sözcüsü Gülcihan Naslıca; “Geleneksel hale getirdiğimiz lokma dökme etkinliğimizin bu yıl 5. gerçekleştirdik. Lokmamızı, bu yılda başta Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşlarıyla tüm şehitlerimiz için döktürüyoruz. ‘Atatürk’ü Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız’. Foto Gezer’ler olarak bütün şehitlerimizi saygıyla anıyoruz, onların hayrına döktürdüğümüz lokmalar bize huzur veriyor. Türk halkının Atatürk’e olan sevgisi ve saygısı her geçen gün daha da artıyor. Zor şartlarda yoktan var ettiği Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayakta” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP