DOLAR 32,3325 0.25%
EURO 35,0697 -0.18%
ALTIN 2.284,700,33
BITCOIN 22834881,06%
İzmir
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Alzheimer Evi’nde Yılbaşı Eğlencesi!

Alzheimer Evi’nde Yılbaşı Eğlencesi!

ABONE OL
Şubat 16, 2024 06:23
Alzheimer Evi’nde Yılbaşı Eğlencesi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alzheimer Evi’nde Yılbaşı Eğlencesi!

Karşıyaka Belediyesi ile Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şubesi ve Ege Geriatri Derneği iş birliğinde faaliyet gösteren Alzheimer Evi’nde yılbaşı kutlaması gerçekleştirildi. Hasta ve hasta yakınlarının keyifli bir gün geçirdiği programa Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da katıldı.

Bahriye Üçok Mahallesi’ndeki 5 katlı binanın birinci katındaki kutlamada Dr. Öğretim Üyesi Didem Öz ve Uzm. Nörolog Anıl Gürkan tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Türk Sanat Müziği eşliğinde danslar edildi; yeni yıl dilekleri paylaşıldı. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ‘Eski Dostlar’ şarkısına katılımcılar ile birlikte eşlik etti; merkezden hizmet alan ileri yaştaki bir vatandaşla da dans etti. Ayrıca merkezdeki ileri yaşlı bireylerden birinin de 79. doğum günü kutlandı. Programın sonunda ise günün anısına pasta kesildi.

“İYİ Kİ VARSINIZ”

Kendilerine bu merkezi kazandırdıkları için Karşıyaka Belediyesi ile Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şubesi’ne teşekkür eden hasta yakınları, hastalarının merkezde son derece keyifli zaman geçirdiğini söyledi. Yeni yıl kutlaması için de ayrıca teşekkür edip dileklerini paylaşan hasta ve hasta yakınları her şeyden önce sağlıklı bir yaşam temennisinde bulundu. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ise merkezde hasta ve hasta yakınları ile bir araya gelmekten büyük bir keyif duyduğunu belirterek, “Hepinize, hepimize sağlıklı, huzurlu, mutlu ve barış dolu bir yıl diliyorum. Yeni yılınız, 2023 yılınız gönlünüzce olsun. Sizlerle olmak bizim için büyük bir mutluluk; iyi ki varsınız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP