DOLAR 32,5799 0.02%
EURO 34,9322 0.04%
ALTIN 2.429,21-0,01
BITCOIN 2157931-0,21%
İzmir
26°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Tugay’dan Teşekkür!..

Başkan Tugay’dan Teşekkür!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:33
Başkan Tugay’dan Teşekkür!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Tugay’dan Teşekkür!..

Karşıyaka Belediyesi, atık oluşumunun azaltılması ve atıkların kaynağında ayrıştırılarak ekonomiye kazandırılması adına yaptığı çalışmalar ve bu doğrultuda hizmet binalarında kurduğu sistemle, İzmir’deki tüm özel ve resmi kurumlar arasında ilk kez “Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazandı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay; “Karşıyaka Belediyesi olarak, geri dönüşebilen tüm evsel atıklar için toplama ve ekonomiye kazandırma, aynı zamanda ekosistemi koruma ve kaynak yaratma amacıyla geri dönüşüm toplama sistemini değiştirmeye başladık. Adım adım tüm Karşıyaka’da geri dönüşüm atıklarını toplamak, bu sistemi yerleşik hale getirmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Şu ana kadar yaptığımız çalışmaların temel seviyede yeterli bulunması sonucunda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen Sıfır Atık Belgesi’ni almaya hak kazandık. İzmir içinde bu belgeyi alan ilk belediye olmanın gururunu yaşıyor ve bu süreçte bize destek olan duyarlı Karşıyaka halkına ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP