



Başkan Tugay’ın Çöp İsyanı!
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kasalı araçlarından yol kenarına çöp atan vatandaşlara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile isyan etti. Karşıyaka Küçük Sanayi Sitesi’nde meydana gelen olayda iki vatandaş, kamyonete yükledikleri çeşitli atıkları yol kenarına attı. Daha önce yerleştirilen kameralara yansıyan görüntüler Başkan Tugay’ı çileden çıkarttı.
“İNSANIN İÇİ ACIYOR”
Sosyal medya hesabından söz konusu videoları paylaşan Tugay, şu ifadelere yer verdi: “Yer küçük sanayi sitesi… Yeni yerleştirilen kamera ile bunlar tespit edildi. Gerçekten insanın içi acıyor. Bu insanlarla birlikte yaşıyoruz ve bunların yarattığı kirlilik ve karmaşa ile başa çıkmaya çalışıyoruz.”
Öte yandan kamera görüntüleri sayesinde söz konusu aracın plakası tespit edildi. Plaka ile kimlik tespitinin de yapılmasının ardından çöp atan kişiler hakkında cezai işlem uygulanacak.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
21 Temmuz 2026İZMİR
21 Temmuz 2026GÜNDEM
21 Temmuz 2026KAF SİN KAF
21 Temmuz 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
21 Temmuz 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
21 Temmuz 2026KAF SİN KAF
21 Temmuz 2026
1
Karşıyaka’da Geleneksel Aşure Buluşması!
24654 kez okundu
2
Başkan Cemil Tugay “Ne Yaparsak Yapalım Hakkınız Ödenmez!”
17817 kez okundu
3
Barınaklardan Binlerce Hayvan Sahiplendirildi!
14651 kez okundu
4
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Sahipsiz Hayvanlara Modern Bakımevi!
14605 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.