



37. Uluslararası İzmir Festivali, dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası konseri ile kapandı. Nil Venditti şefliğinde Bergama Asklepion Antik Tiyatrosu’nda yapılan konser, sanatseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı.
İzmir Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen 37. Uluslararası İzmir Festivali’nin son etkinliği, dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası’nın konseri oldu. Bergama Asklepion Antik Tiyatrosu’nda yapılan konserde, Fazıl Say, Beethoven’in Do minör 3 numaralı piyano konçertosunu seslendirdi. Şef Nil Venditti yönetimindeki Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası da Edward Elgar’ın Enigma Varyasyonları’nı icra etti. Tarihi alanda yapılan konser, İzmirlilere unutulmaz anlar yaşattı.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
23 Eylül 2026İZMİR
23 Eylül 2026GÜNDEM
23 Eylül 2026KAF SİN KAF
23 Eylül 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
23 Eylül 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
23 Eylül 2026KAF SİN KAF
23 Eylül 2026
1
Cemil Tugay Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor!..
11334 kez okundu
2
Karşıyaka Türkülerle Şenlenecek!..
11200 kez okundu
3
Efsane İzmir’e Geliyor!..
11161 kez okundu
4
Karsav Bergama’da Gönülleri Fethetti!..
11047 kez okundu
5
“İzmir’de Zeybek Bilmeyen Kalmasın” Çağrısı 500 Kişilik Topluluğa Dönüştü!
7341 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.