

Bisiklet Kullanmayan Kadın Kalmasın!
Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Zincir Kıran Kadınlar Derneği iş birliğinde ‘Bisiklet Elçisi’ projesini başlattı. Projede gönüllü kadınların desteğiyle isteyen kadınlara bisiklet kullanımı öğretilecek.
Proje kapsamındaki ilk eğitim, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Bir sonraki eğitim programı ise önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirilecek.
18 Haziran Cumartesi ve 19 Haziran Pazar günü 08.00 ile 12.00 saatleri arasında bisiklet kullanmayı öğrenmek isteyen kadınlara eğitim verilecek. Tamamen ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecek olan eğitimlere Bostanlı Pazar Yeri ev sahipliği yapacak. Eğitimler Eylül ayı sonuna kadar her hafta sonu olacak şekilde tekrarlanacak.
DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM
Karşıyakalılar, dünyanın en verimli ve çevreci ulaşım araçları arasında gösterilen bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve kadın bisiklet kullanıcısı sayısını artırmak amacıyla başlatılan projeye destek olabilecek. Sınırlı kontenjan ile gerçekleşecek eğitimler hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 0549 522 02 27 numaralı hat aranabiliyor.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
16 Mayıs 2026İZMİR
16 Mayıs 2026GÜNDEM
16 Mayıs 2026KAF SİN KAF
16 Mayıs 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
16 Mayıs 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
16 Mayıs 2026KAF SİN KAF
16 Mayıs 2026
1
Şükran Kurdakul Şiir Ödülü Sahibini Arıyor!..
11146 kez okundu
2
Mehmet Amca’nın Parkı Açıldı!..
10998 kez okundu
3
Babalar ve Çocuklar Doğa Kampında Buluşacak!
9155 kez okundu
4
Karşıyaka’da İlaçlama Seferberliği Başladı!
9033 kez okundu
5
Karşıyaka’da 19 Mayıs Festivalle Kutlanıyor!
8853 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.