



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 ilçe belediye başkanını koronavirüs önlemlerini görüşmek üzere toplantıya davet etti. İzmir’in yerel yöneticileri, 23 Mart Pazartesi günü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya gelerek Korona virüsüne karşı alınması gereken önlemleri görüşecek.
İzmir’de belediye başkanları, yayılma hızı ve ölümcül sonuçlarıyla dünyayı tehdit eden koronavirüsüne karşı beyin fırtınası yapacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 ilçenin belediye başkanını acil toplantıya davet etti.
Koronavirüsü zirvesi, 23 Mart Pazartesi günü saat 18.00’de, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda yapılacak. Başkanlar, salgınla mücadelede aldıkları önlemleri anlatacak; “Daha başka ne yapılabilir” sorusuna ilişkin görüşlerini ve önerilerini paylaşacak.
Tunç Soyer, koronavirüsle mücadelede ortak hareket ve kaynakların verimli kullanılmasının önemli olduğunun altını çizdi. Bu arada toplantı sırasında ‘sosyal mesafenin’ korunması için de gerekli önlemler alındı.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
29 Nisan 2026İZMİR
29 Nisan 2026GÜNDEM
29 Nisan 2026KAF SİN KAF
29 Nisan 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
29 Nisan 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
29 Nisan 2026KAF SİN KAF
29 Nisan 2026
1
İzmir Dijitalde Vites Yükseltti Biri Açıldı Diğeri Yolda!
11171 kez okundu
2
Çanakkale Zaferi Gözyaşlarıyla Anıldı Ayakta Alkışlandı!
8078 kez okundu
3
Başkan Cemil Tugay Şeflerle Lezzet Turuna Çıktı!
6884 kez okundu
4
Başkan Tugay; Bu Şehre Hizmet Etmek Bizler İçin Bir Onur!
6246 kez okundu
5
İzmir’in Afet Sonrası Toplanma Alanlarının Analizi Yapıldı!
5640 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.