DOLAR 32,3328 -0.52%
EURO 34,7137 -0.42%
ALTIN 2.410,22-0,50
BITCOIN 1860100-4,70%
İzmir
20°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Çameria Arnavutlarından İhtiyacı Olanlara İftar Yemeği!..

Çameria Arnavutlarından İhtiyacı Olanlara İftar Yemeği!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:30
Çameria Arnavutlarından İhtiyacı Olanlara İftar Yemeği!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çameria Arnavutlarından İhtiyacı Olanlara İftar Yemeği!..

Dünyayı kasıp kavuran Covid-19 virüsü ülkemizde de zor günler yaşatmaktadır.  Pandemi, Müslüman aleminin şefkat ve yardımlaşma ayı dediği Ramazan’ın gelenek ve göreneklerinin devam etmesine engel olmadı…

Çameria Arnavutları Derneği kurulduğu tarihten beri her sene Ramazan ayında toplu iftar yemekleri düzenlemektedir. İçinde bulunduğumuz zorlu şartlardan ve sürecin neden olduğu yasaklardan dolayı geleneksel iftar yemeğimizi bu sene düzenleyemesek de Covid-19, derneğimizin faaliyetlerinin devam etmesine engel olamadı. Derneğimiz tarafından pandemi tedbirleri alınarak, Catering Dünyası Yemek Fabrikası’nın hijyenik ve lezzetli yemekleri, Cumhuriyet ve Örnekköy Mahallesi’nde, dernekte gönüllü arkadaşlarımız tarafından, önceden ihtiyaç sahibi olarak belirlenen 700 haneye teslim edildi.

Karşıyaka’da bulunan Çameria Arnavutları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Bayru, ‘’Bu yıl da Ramazan ayı bağışlarını ihtiyaç sahipleriyle buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Bu organizasyon için yardımlarını esirgemeyen başta Çameria Arnavutları Derneği’nin yönetim kuruluna, üyelerimize, Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyemiz Şevket Balla’ya ve emeği geçen tüm hayırsever dostlarımıza teşekkür ederim. Bu vesile ile tüm İslam aleminin Ramazan ayını ve önümüzdeki Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutlar, sağlıklı ve bereketli günler, nice mutlu bayramlar dilerim’’ dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP