DOLAR 32,5900 0.34%
EURO 34,8687 0.36%
ALTIN 2.504,660,82
BITCOIN %
İzmir
20°

PARÇALI BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Cenk Karslı; “Bahçelievler Spor Kulübü!”

Cenk Karslı; “Bahçelievler Spor Kulübü!”

Karşıyaka'yı Süper Amatör Ligde temsil edecek tek takım olan Bahçelievler Spora en azından tribünden destek olmak, manevi olarak yanında olmak hepimizin görevi...

ABONE OL
Nisan 11, 2024 13:37
Cenk Karslı; “Bahçelievler Spor Kulübü!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cenk Karslı; “Bahçelievler Spor Kulübü!”

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun organize ettiği 2021-2022  futbol sezonu sona erdi, kulüpler tatile çıktı ve yeni sezon için planlar yapılmaya başlandı. Bitirmiş olduğumuz sezonda 1. Amatör ligde toplam 22 grupta 159 takım mücadele etti. Pandemi nedeniyle oynanmayan sezon da göz önüne alınarak 2. Amatör lig diye ayrı bir lig olmadan tüm takımlar aynı ligde mücadele etti. Karşıyaka ilçesinin takımları da 4. Ve 5. Grupta 7’şer takımla yer alarak Süper Amatöre çıkmak ya da ligdeki yerini korumak için uğraş verdi. Statüye göre 22 grupta ilk ikiye giren 44 takım Süper Amatöre çıkmak için play off maçları oynadı ve 2 eleme maçını kazanan takımlar Süper Amatör lige çıkma başarısı gösterdi. İlçemiz takımlarından Bahçelievler Spor, Deniz Spor, Erdem Esentepe Spor ve Yeni Örnekköy Spor gruplarında ilk 2’ye girip play off maçları oynadı. Çekişmeli geçen play off maçları sonucunda ilçemiz takımlarından sadece Bahçelievler Spor Kulübü Süper Amatör lige çıkma başarısı gösterebildi. Grup maçlarında 12 maçta 10 galibiyet ile grubu lider bitiren, play off yarı final maçında Karabağlarspor’u 4-0, play off final maçında Balçovaspor’u 2-1 yenerek Süper Amatör lige çıkan Bahçelievler Spor aslında sezon başından beri tahmin edilen bir başarıyı yakalamış oldu. Sezon başında Antrenmanlara başladığı ilk günden itibaren şampiyonluk hedefini gizlemeyen Murat Açıkgöz ,1992 yılında kurulan kulübün 4 yıldır başkanlığını sürdürüyor. Murat Başkan, başarıya odaklı, iddialı olmayı seven bir karakter ve  bu karakter kulübe de direkt sirayet etmiş durumda. Sezon başında hedefe uygun bir kadro kurup, teknik adam olarak da hepimizin yakından tanıdığı Atıl Bitikoğlu ile anlaşan Bahçelievler Spor sürprizlere izin vermedi ve kararlı bir şekilde amacına ulaştı.

Sezon boyunca maçlarını takip ettiğim Bahçelievler takımı; iddialı başkan, tecrübeli teknik adam, kaliteli oyuncu grubu ve düzenli antrenman sonucuna uygun olarak her zaman sahada farkını hissettirmişti. Bu yapı ve sistemle Süper Amatör ligde de başarılı olacaklarına inanıyorum. Geçtiğimiz hafta her branşta ve her yaş grubu sporcunun yanında olan Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin’i ziyaret eden ve imkanlar dahilinde destek sözü alan Bahçelievler Spor bir anlamda gelecek sezonun hazırlıklarına başlamış olduğunu da ilan etti.

Karşıyaka semtini Süper Amatör Ligde temsil edecek TEK takım olan Bahçelievler Spora en azından tribünden destek olmak, manevi olarak yanında olmak hepimizin görevi diye düşünüyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP