DOLAR 32,3804 0.18%
EURO 35,0017 -0.25%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN 2258276-1,05%
İzmir
18°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Gavur Mümin, Gazi Paşa’nın Casusu!..

Gavur Mümin, Gazi Paşa’nın Casusu!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:27
Gavur Mümin, Gazi Paşa’nın Casusu!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gavur Mümin, Gazi Paşa’nın Casusu!..

Şair, yazar, gazeteci, tarihçi Yaşar Aksoy‘un yeni kitabı “Gavur Mümin”, “Gazi Paşa’nın Casusu” raflarda yerini aldı. Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından çıkarılan kitabın editörlüğünü Cumhuriyet gazetesi yazarı Mehmet Ali Güler ve Enis Batur yaptı.

Yaşar Aksoy, yeni kitabı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından çok önemli açıklamalarda bulundu…

İşte o açıklama:

Öncelikle Kırmızı Kedi Yayınevi’ne ve titiz editörüm Cumhuriyet gazetesi yazarı Mehmet Ali Güller’e ve Enis Batur’a, tüm emeği geçen yayınevi emekçilerine sonsuz teşekkür etmeliyim.
Sonra, değerli Osmanzade Ailesi fertleri Şükrü Kocagöz, Mükafat Karakaplan, Kerem Aksoy, Ahmet Lütfi Aksoy, Ümit Semal Aksoy, Avukat Hakan Bintepe’ye sunarım….

Ülkemizin, İzmir’in ve Osmanzade Ailesi’nin gururu, Kurtuluş Savaşımızın 1 numaralı casusu Gavur Mümin (Mümin Aksoy) hakkındaki kitabım nihayet Kırmızı Kedi Yayınevinden, şu dertli günlerimizde yayınlandı.

Böylece Osmanzade Ailesi’nin hepsi de rahmete kavuşmuş olan Samim Kocagöz’e, Naci Sadullah’a, Saruhan Aksoy’a, Lütfü Aksoy’a (Milli Futbol Takımızın unutulmazı Lap Lap Lütfü), Gavur Mümin’in paha biçilmez özel hatıratını yıllar önce bana armağan eden Mümin Orhan Aksoy’a, ağabeyi eşsiz dostum Tufan Aksoy’a, Paşazade Ragıp Akatürk’e verdiğim sözü tutabildim.

Gönül isterdi ki hep birlikte bir basın toplantısı ve imza günü ile buluşalım. Ancak bir odaya sıkışmış ve dışarı çıkması yasak, kitap fuarı etkinlikleri ve imza günleri haklı olarak iptal edilmiş bir 65 yaş üstü olarak inzivada yaşıyorum.

Kitabımda, Osmanzade Ailesi’nin geniş şeceresi ve tarihi verilmiştir. Kitap, tüm internet kitap sitelerinde ve kitapçılarda kitap satışa sunulmuştur. Dilerim ilerde buluşuruz.

Önce sağlık. Kendinize dikkat edin. Hepinize selam ve sevgilerimi sunarım.

Kitap,”Kırmızı Kedi Kitapevlerinde” satışa sunulmuştur…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP