DOLAR 32,5364 0.05%
EURO 34,8513 0.51%
ALTIN 2.430,14-0,10
BITCOIN 2157371-0,54%
İzmir
26°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Hüseyin Günlü: “Ahmet Diker’e Sevgilerle”

Hüseyin Günlü: “Ahmet Diker’e Sevgilerle”

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:31
Hüseyin Günlü: “Ahmet Diker’e Sevgilerle”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hüseyin Günlü:  “Ahmet Diker’e Sevgilerle.”

Beyefendi kişiliğiyle, karşısında kim olursa olsun hiçbir zaman nezaketi, hoşgörüyü elden bırakmayan gazeteci yazar ve spor adamı Ahmet Diker, Karşıyaka camiasının çok sevilen ve sayılan bir simasıdır.

Ahmet Diker “ATATÜRK KARŞIYAKA’DA” adlı son kitabıyla, İzmir’in en güzel yakası Karşıyaka’nın dillere destan tarihini, gelecek kuşaklara armağan etmiştir. Bu güzel eseri için kendisini yürekten kutluyorum.

Adını Türk spor tarihine altın harflerle yazdıran Karşıyaka Spor Kulübünün de yıllarca asbaşkanlık görevini sürdüren Ahmet Diker, aynı zamanda Karşıyaka Belediye Meclisinin deneyimli üyelerinden biridir.

Karşıyaka Belediye Meclis Üyeliğine seçildiği günden beri en büyük ideali, Karşıyaka’nın gelmiş geçmiş belediye başkanları ile belediye meclis üyelerinin yer aldığı almanak nitelikte bir kitap hazırlamaktı.

1980’de yeniden belediye statüsüne geçen Karşıyaka’da bugüne kadar halkoyuyla seçilerek görev yapan belediye başkanlarımız, sevgili Ahmet Diker’in bu güzel hayaline nedense sıcak bakmadılar…

İyi insan, iyi dost Ahmet Diker kardeşim, kucak dolusu sevgiler selamlar…

Ege Postası’ndan alınmıştır…

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP