DOLAR 32,3890 0.21%
EURO 35,0619 -0.09%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2268902-1,63%
İzmir
21°

AÇIK

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Kanarya Severlerin Başkanı Erden Aksoy Oldu!..

Kanarya Severlerin Başkanı Erden Aksoy Oldu!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:31
Kanarya Severlerin Başkanı Erden Aksoy Oldu!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanarya Severlerin Başkanı Erden Aksoy Oldu!

Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiricileri Derneği, pandemi koşullarına uygun olarak cumartesi günü gerçekleştirdiği genel kurulda tek adayla gidilen seçimde başkanlığa Karşıyakalı iş insanı Erden Aksoy seçildi.

Genel kurulda ayrıca, kurucu üye oldukları için ve bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı, 24 nolu üye Ömer Otmanlar ve 3 nolu üye Raci Yalçın Özaydın oybirliği ile onursal üyeliğe seçildi.

HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Dernek başkanlığına seçilen Karşıyakalı iş insanı Erden Aksoy, pandemi koşulları sebebiyle aylardır ertelenen seçimlerin gerekli önlemler alınarak genel kurulun yapıldığını belirtti. Aksoy, “Desteklerinizle beni başkanlığa seçmeniz memnuniyet verici” dedi.

Görevi devraldığı geçmiş dönemin başkanı Şeref Körk’e teşekkür eden Aksoy, derneğin başarılı bir şekilde nasıl yönetileceğini herkese gösterdiğini söyledi. Aksoy,”Onun döneminde derneğimiz birçok rekora imza attı şimdi sıra bizlerde. Dernek olarak bizler önemli işler yapıyoruz. Karşıyaka’mızın ismini daha fazla duyurmak için çalışıyoruz. Dünya şampiyonalarına katılıyoruz. Ülkemizde kanarya severler derneklerinin iş yapmaz dernek olarak gösterilmesi bizleri üzüyor, bunun böyle olmadığını son yıllarda gösterdiğimizi tahmin ediyorum. Bizden önceki başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz bu konuda oldukça fazla çalıştılar. Dernek üyelerimiz arasında iş insanları, özel sektör yöneticileri, öğretim üyeleri, mali müşavirler, İzmir’in sevilen sanatçısı arkadaşlarımız var. Yani bizler toplumda karşılığı olan insanlarız. Bizler eski başkanlarımızdan aldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağız, hedefimiz Türkiye şampiyonu olmak. Tabi bir diğer hedefimiz bu güne kadar değişik ülkelerde düzenlenen yarışmalarda başarı elde edemedik” diye konuştu.

Hedeflerinin düzenlenecek ilk dünya şampiyonasında dereceye girmek olacağını vurgulayan Aksoy, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr.Cemil Tugay’ın desteği ile Karşıyaka’yı bu alanda ülkenin bir numarası yapacaklarını ifade etti. Aksoy, amaçlarının yetiştirdikleri kanaryaların çağdaş Karşıyaka’ya bir değer katması için çalışacaklarını söyledi.

Seçimin ardından oluşan yeni yönetim ve denetim kurulu şu şekilde oluştu:

YÖNETİM KURULU

Başkan Erden Aksoy

Başkan Yardımcısı Menderes Yaren

Başkan Yardımcısı Özge Gönenç

Sayman Mert Önder Bulutsuz

Genel Sekreter ibrahim Kokulu

Üye Levent Mevsim

Üye Hüseyin Altınışık

DENETLEME KURULU

Şeref Körk

Zafer Ataş

Mehmet Göral

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP