DOLAR 32,3642 0.13%
EURO 35,0339 -0.22%
ALTIN 2.324,820,24
BITCOIN 2270686-0,31%
İzmir
23°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Karsad Yönetiminden Başkan Tugay’a Ziyaret!..

Karsad Yönetiminden Başkan Tugay’a Ziyaret!..

ABONE OL
Haziran 13, 2022 13:30
Karsad Yönetiminden Başkan Tugay’a Ziyaret!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karsad Yönetiminden Başkan Tugay’a Ziyaret!..

Karşıyaka’nın ve Kaf Sin Kaf’ın efsanelerinden Dr. Bülent Zeren’in vefatının ardından, başkanlığını yaptığı Karşıyaka Spor Adamları Derneği’nde (KARSAD) bayrağı devralan yeni yönetim kurulu, ilk ziyaretlerini Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a yaptı.

Belediye Başkanı Doktor Cemil Tugay’a yapılan ziyarete, “Sabahattin Sakıpağa, Fatih Diniz, Yalçın Temizocak, Tayfun Yelkenbiçer, Gürkan Ertaç, Sancar Maruflu, Ahmet Dördüncü, Hüseyin Hamamcı, Esen Özbek, Ömer Soysal, İlyas Sazalan, Mustafa Başman, Erhan Özalp ve Ahmet Diker” katıldı…

TUGAY’DAN DESTEK SÖZÜ
Karşıyaka camiasının önemli isimlerinden oluşan Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu üyeleri ile Başkan Ahmet Diker’i konuk eden Belediye Başkanı Tugay “Dr. Bülent Zeren ile geçmişe dayanan bir dostluğumuz vardı. Vefatı hepimizi üzdü, Karşıyaka ve Kaf Sin Kaf büyük bir değerini kaybetti. Başkanlığını yaptığı KARSAD’ı yaşatmak için verdiğiniz mücadele ve emek için hepinize teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızdayım, gereken her türlü desteği vereceğim. En büyük sevdamız Kaf Sin Kaf’ı layık olduğu yerlere getirmek için el ele, var gücümüzle çalışmalıyız” dedi.

“BÜLENT ZEREN’İ YAŞATACAĞIZ”
Karşıyaka’nın efsane spor hekimi Bülent Zeren’in adını yaşatmak ve hedeflerini gerçekleştirmek için çalışacaklarını vurgulayan Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi ve KARSAD Başkanı Ahmet Diker de şunları kaydetti: “KARSAD’ın yeni yönetimi olarak ilk ziyaretimizi Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’a yapmaktan onur duyuyoruz. Yönetim Kurulumuzun yanında yer alarak bizi yüreklendiren, Karşıyaka’mızın ve Kaf Sin Kaf’ımızın geçmişinde derin izleri olan değerli büyüklerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay’ın desteğini üzerimizde hissetmek ve bizleri yüreklendiren sözleri bizller için çok önemli. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz.”

ANLAMLI ARMAĞAN
Ahmet Diker ziyaretin sonunda, Başkan Tugay’a, Karşıyaka Spor Kulübü’nün 100. yılında çıkan, göğsünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası bulunan Kaf Sin Kaf’ın çerçevelenmiş bir formasını armağan etti.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


    HIZLI YORUM YAP