DOLAR 32,3283 0.21%
EURO 35,0048 -0.41%
ALTIN 2.308,791,39
BITCOIN 22867053,10%
İzmir
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Karşıyaka’da Sıfır Atık Mücadelesine Devam!..

Karşıyaka’da Sıfır Atık Mücadelesine Devam!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:31
Karşıyaka’da Sıfır Atık Mücadelesine Devam!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karşıyaka’da Sıfır Atık Mücadelesine Devam!..

Karşıyaka Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü iş birliği ile Karşıyaka sınırları içinde atıkların kaynağında ayrılması ve geri dönüşüme kazandırılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Saadet Çağlın, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Karşıyaka Kent Konseyi Üyeleri ve Meclis Üyesi Ahmet Diker, Bahriye Üçok Mahallesinde esnaflara, vatandaşlara ve apartman yetkililerine ambalaj atıklarının kaynağında ayrılarak Belediyenin sistemine ulaştırılması konusunda hatırlatma ve bilgilendirme çalışması yaptı.

Bahriye Üçok Mahallesinin Muhtarı Levent Güçlü, “El ele verirsek her zorluğun üstesinden geliriz. Belediyemizin bu çalışmasını çok önemsiyorum, mahalle sakinlerimizin vatandaşlarımızın katılımının artması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Saadet Çağlın, “Karşıyaka halkının çevre konusundaki duyarlılığı çok yüksek… Vatandaşlarımız, temiz ambalaj atıklarını ayırarak Belediyemizin toplama sistemine ulaştırsınlar… Bizler o atıkları geri dönüşüme gönderelim. Böylece çevremizi koruduğumuz gibi gelecek nesillerimize kaynak yaratalım ve ulusal ekonomimize değer katalım. Bu konudaki çalışmalarımız Karşıyaka’mızın diğer mahallelerinde de devam edecek. ” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP