DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050665-2,29%
İzmir
22°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Karşıyaka’nın Macera Parkı Yaza Hazır!

Karşıyaka’nın Macera Parkı Yaza Hazır!

ABONE OL
Şubat 16, 2024 06:23
Karşıyaka’nın Macera Parkı Yaza Hazır!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karşıyaka’nın Macera Parkı Yaza Hazır!

Karşıyaka Belediyesi’nin çocuk ve gençleri hem sporla hem de eğlenceyle buluşturduğu Macera Parkı yoğun ilgi görüyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Şehrin merkezinde, klasik park deneyimlerine renkli bir alternatif sunan tesisimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

HAFTANIN 6 GÜNÜ AÇIK

Karşıyaka Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi 6496 Sokak’ta 2 bin 700 metrekare arazi üzerine kurulan Macera Parkı, çocuk ve gençler tarafından en sevilen eğlence adreslerinden biri oldu. Eğitim yılı içerisinde okul gruplarının da sıklıkla tercih ettiği tesis, 2023 yılının başından bu yana 12 bin kişiyi ağırladı. Konuklarına heyecan dolu anlar yaşatan park, tatil döneminde pazartesi hariç haftanın her günü çok sayıda ziyaretçiye hizmet vermeye devam ediyor. Parktan, kilo kriterine uyan yetişkinler de yararlanabiliyor.

TESİSTE NELER VAR?

Tesiste 65 metrelik zipline, tırmanma duvarı ve üst kat ip parkurunun bulunduğu bölüm; 7 yaş üzeri, 120 cm’den uzun ve 40-120 kg aralığındaki tüm konuklara hizmet veriyor. Bu bölümdeki ip parkurunda geometrik şekil, hamak köprü, ayak izi adımlama, sallanan lastik, komando köprüsü yer alıyor. Alt kat ip parkuru, ağ trambolin ve salto trambolinden oluşan bölüm ise 4 yaş ve üzerine hitap ediyor. Buradaki ip parkurunda da toplam 9 farklı oyun grubu bulunuyor. Minikler, kum torbaları, tüp geçit, sandık köprü ve lastik köprü oyunlarında maceranın ve eğlencenin tadını çıkarıyor. Ayrıca, alan içerisindeki Macera Parkı Kafe de kullanıcılara ve çevre sakinlerine hizmet sunmaya devam ediyor.

KLASİK PARKLARA ALTERNATİF

Macera Parkı’nın çocuklara ve ailelere farklı bir eğlence alternatifi sunduğunu belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Klasik oyun aletlerinden sıkılan çocuklarımızın ve gençlerimizin ihtiyaç duyduğu farklılığı, Macera Parkı ile şehir içerisinde yaşatıyoruz. Rahatça, özgürce, en önemlisi de güvenli şekilde heyecan dolu ve keyifli saatler geçirme imkanı sunuyoruz. Yaz tatiline renk katmak, nitelikli ve eğlenceli anlar yaşamak isteyen herkesi parkımıza bekliyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP