DOLAR 32,4733 0.07%
EURO 34,8411 0.15%
ALTIN 2.478,570,68
BITCOIN 2015370-2,77%
İzmir
20°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Şenliğimize “Sen de Gel!”

Şenliğimize “Sen de Gel!”

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:33
Şenliğimize “Sen de Gel!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şenliğimize “Sen de Gel!”

Karşıyaka Belediyesi tarafından ‘Sen de gel’ sloganıyla düzenlenen mahalle şenlikleri etkinliklerinin ilk durağı Demirköprü Mahallesi oldu. Mahalle muhtarlığının da desteği ile düzenlenen etkinlikte, mahallede ikamet eden kadın girişimciler ile kadın kooperatiflerinin açtığı standlar büyük ilgi gördü.

Hem vatandaşlara moral olması hem de birlik beraberliğin güçlenmesi ayrıca kadın girişimcilerin desteklenmesi için düzenlenen etkinlik kapsamında, Demirköprü Mahalle Muhtarlığı önünde stand açan girişimciler el emeği ürünlerini satışa sundu. Standlarda takıdan kıyafete kadar geniş yelpazede çok sayıda ürün sergilendi. Etkinlikte küresel salgın tedbirleri titizlikle uygulandı, sosyal mesafe kuralına dikkat edildi.

BAŞKAN TUGAY’I GÜLÜMSETEN STANT

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da stand açan girişimcileri ziyaret etti. Ürünleri inceleyen Dr. Cemil Tugay katılımcıları tebrik etti. Katılımcılar arasında mahallenin çocukları da yer aldı. evde bulunan eski oyuncaklarını satışa sunan çocuklar etkinliğin gülümseten yanlarından biri oldu. Başkan Tugay, çocukların standını ziyaret edip onlarla sohbet etti. Katılımcı çocuklar, elde edecekleri gelir ile kitap alacaklarını belirtirken, çocukların bu davranışı Tugay’ı çok mutlu etti. Onlarla birlikte fotoğraf çektiren Tugay çocukları tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: “Ortaya koyduğunuz bu duyarlı davranış bizleri çok mutlu etti. Size ömür boyu başarılar diliyorum, sizler bizim geleceğimizsiniz.”

MÜZİK DİNLETİSİ MORAL OLDU

İki gün süren etkinliğin son akşamında müzik dinletisi düzenlendi. Mahalle esnafının sponsorluğunda salgın döneminde işsiz kalan müzisyenlere bir nebze olsun yardımcı olabilmek adına düzenlenen dinletide Orkestar Sertan yer aldı. Keyifli anların yaşandığı program Karşıyakalılar için moral oldu. Yaz ayları boyunca sürecek olan etkinliklerin ikinci adresinin de 25 – 26 Haziran Nergiz ve Goncalar Mahallesi Nergiz parkında gerçekleşecek olan etkinliğe davetlisiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP