DOLAR 32,6046 0.39%
EURO 34,8214 0.24%
ALTIN 2.503,060,76
BITCOIN 21056845,71%
İzmir
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Manisa Dernekleri Başkan Tugay’ı Ziyaret Etti!..

Manisa Dernekleri Başkan Tugay’ı Ziyaret Etti!..

ABONE OL
Şubat 20, 2024 23:46
Manisa Dernekleri Başkan Tugay’ı Ziyaret Etti!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manisa Dernekleri Başkan Tugay’ı Ziyaret Etti!..

İzmir’de ikamet eden Manisa ilçeleri ve derneklerinin bir araya gelerek kurduğu, “45 Manisa Dernekleri Birliği” güç birliği ve dayanışma birliği ile örf, adet ve kültürünü yaşatmak için çıktıkları yolda, resmi ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Birlik ikinci ziyaretini Karşıyaka Belediyesine gerçekleştirdi… Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Dr. Cemil Tugay birliği makamında kabul etti.

45 Manisa Dernekler Birliğinin tüm birlik üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten, Başkan Tugay, konuşmasında “Hemşeri dernekleri gurbette yaşayan kişiler için bir anlamda kültürlerin yaşatılması yanında, üyelerin kendilerini gurbette yalnız hissetmediklerini, dayanışmanın çok önemli olduğuna değindi. Manisalı hemşeriler olarak Karşıyaka’da oldukça yoğun yaşadıklarını ve bazı etkinliklerde memnuniyetle bir araya gelebileceklerini ve bundan son derece mutlu olacağını belirtti.”

En küçük örgütlenme ve sivil hareketin temsili hemşeri derneklerinin üyelerine hizmet destek ve dayanışmasının da çok önemli olduğunu belirten 45 Manisa Dernekler Birliği Koordinatörü ve Salihlililer Derneği Başkanı Sayın Cengiz Ülkü, “Derneklerde yapılan etkinlik ve faaliyetler vatandaşa ulaştığıı için kutsal bir hizmettir” dedi.

Cengiz Ülkü, ziyaretin sonunda Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a bir teşekkür plaketi sundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP