DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047576-2,29%
İzmir
22°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Miniklerin ilk Mezuniyet Sevinci!

Miniklerin ilk Mezuniyet Sevinci!

ABONE OL
Şubat 16, 2024 06:23
Miniklerin ilk Mezuniyet Sevinci!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Miniklerin ilk Mezuniyet Sevinci!

Karşıyaka Belediyesi bünyesindeki okul öncesi eğitim yuvalarında 2022-2023 yılı birbirinden renkli gösterilerle tamamlandı. Onlarca minik kep atarak yaşamlarının ilk mezuniyet sevincini yaşadı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı, en nitelikli ve çağdaş imkanlarla geleceğe hazırlıyoruz. Düşünen, üreten ve sorgulayan bir nesil yetiştirmek için sorumluluk alıyoruz” dedi.

8 ANAOKULU, 2 OYUN ODASI

Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Ahmet Piriştina, Kardelenler, Muzaffer İzgü, Şebnem Tabak, Zeliha-Mehmet Beydağı, Zühal-Yücel İzmirli, Karşıyaka’nın Filizleri ve Mavibahçe Anaokulları ile İsmail Cem Kültür Merkezi ve Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren oyun odalarında mezuniyet coşkusu yaşandı. Okul öncesi eğitim yuvalarında dönemin tamamlanması nedeniyle düzenlenen gösteriler, renkli görüntülere sahne oldu.

GURUR VE MUTLULUK BİR ARADA

Karnaval havasındaki yıl sonu etkinliklerinde sahneye çıkan öğrenciler en sevilen film yıldızlarını, çizgi film karakterlerini, çeşitli meslek kollarını canlandırdılar. Ayrıca dans gösterileri sergileyip, şarkılar söyleyen minikler, geri dönüşüme destek vermek amacıyla atık malzemeler ile hazırlanan kostümler giyerek defile yaptılar. Mezun çocukların diplomalarını alarak kep atmasıyla sona eren törenlerde aileler de sevinç ve gururu bir arada yaşadı. Miniklerin anne-babaları, nineleri, dedeleri onları gururla izledi. İlk kez bu heyecanı tadan sevimli küçükler, bol bol alkış almanın keyfini yaşadı.

“NİTELİKLİ EĞİTİMLE GELECEĞE HAZIRLIK”

Tüm öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “En çağdaş imkanlarla ve yetkin kadrolarla donattığımız anaokullarımızda, çocuklarımızı nitelikli eğitimle geleceğe hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Düşünen, üreten ve sorgulayan bir nesil yetiştirmek için sorumluluk alıyoruz. Geleceğimiz olan evlatlarımızı güven dolu yarınlara hazırlama bilinciyle hareket ediyoruz. Ülkesine, insanlığa, doğasına saygılı, Atatürk’ün değerlerine ve Cumhuriyet’e bağlı evlatlar yetiştirmekten gurur duyuyoruz. Geleceğin umudu ve ışığı olan her bir çocuğumuzu, ailelerini ve onları emekle yetiştiren öğretmenlerini yürekten kutluyorum. Keyifli, sağlıklı ve mutlu bir yaz tatili diliyorum” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP