DOLAR 32,5154 0.19%
EURO 34,8267 0.26%
ALTIN 2.486,340,99
BITCOIN 1999880-3,01%
İzmir
22°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu Yenilendi!..

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu Yenilendi!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:24
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu Yenilendi!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karşıyaka Belediyesi, Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın lig maçlarını oynadığı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nu yenileyerek 2019 – 2020 sezonuna hazır hale getirdi. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Her şey Karşıyaka için. Takımımızın başarılı bir sezon geçireceğine inanıyor, yenilenen salonumuzda büyük zaferler kucaklamayı diliyorum” dedi.

KSK İSTEDİ, BELEDİYE YENİLEDİ
Karşıyaka Belediyesi tarafından Karşıyaka Spor Kulübü’nün talebi üzerine yaz döneminde hayata geçirilen çalışmalarla salondaki fiziki eksiklikler giderilirken, hem sporcular hem de taraftarlar için daha çağdaş ve konforlu bir ortam yaratıldı. Bu kapsamda; sporcu soyunma odaları baştan sona yenilendi ve büyütüldü. Isıtma ve soğutma sağlayan tüm klima sistemleri bakım ve onarımdan geçirildi.

KAPSAMLI ÇALIŞMA
Fuaye alanları, salon içi ve kulüp binasındaki idari ofislerde boya ve badana yapıldı. Elektrik tesisatı yenilendi. Tesis genelinde detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Kantinin de yeniden düzenlendiği tesiste ayrıca, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun katkıları ile yeni potaların ve parkelerin montajı yapıldı.

TUGAY: KARŞIYAKA’YA YAKIŞTI
Yenileme çalışmalarını Karşıyaka Spor Kulübü’nden gelen talep üzerine hayata geçirdiklerini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonumuzu, yeni sezonda Karşıyaka markasına yakışır bir tesis olarak Pınar KSK’nin kullanımına sunacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Takımımızın ‘mabedi’ olan bu salonda nice destanlar yazmasını diliyor, çok başarılı bir sezon geçireceklerine inanıyorum. Karşıyakalılar olarak, futbol stadımızın da en kısa zamanda yapılmasını istiyoruz. Bu kentin en güçlü markası ve çok önemli bir değeri olan KSK’nin her zaman destekçisiyiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP