DOLAR 32,6630 0.44%
EURO 34,8201 0.07%
ALTIN 2.501,500,70
BITCOIN 20272680,55%
İzmir
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Sigorta Acenteleri Genel Kurulunu Yaptı! 

Sigorta Acenteleri Genel Kurulunu Yaptı! 

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:33
Sigorta Acenteleri Genel Kurulunu Yaptı! 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sigorta Acenteleri Genel Kurulunu Yaptı! 

Ege Sigorta Acenteleri Derneği (EGESAD) seçimli olağan genel kurulu 16 Haziran 2021 günü İzmir Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı. Ege Bölgesi Sigorta Acentelerinin tam desteğini alan Ersoy Kocamanoğlu başkanlığındaki yönetim, üç yıl daha oy birliğiyle göreve geldi. Pandemi koşullarına uygun şekilde gerekli önlemlerin alındığı Genel Kurulun Divan Başkanlığını Hasan Rıza Evcim yaptı. Evcim, Genel Kurul’un açılışında Kocamanoğlu yönetimine karşılıksız hizmetleri için teşekkür etti. Evcim, kuruluşundan bugüne değin derneğin tüm başkanlarına isimlerini anarak teşekkür etti.

Başkan Ersoy Kocamanoğlu, hizmet süresi boyunca yapılan etkinlikleri ve yeniden görev alması halindeki hedeflenen projelerini anlattı. Ege Sigorta Acenteler Derneği’nin tüm üyeleri ve sektör paydaşları ile dayanışma içinde olduğu belirtilen sunuşta sigorta sektörü sivil toplum kuruluşları ile de uyumlu çalışıldığının üzerinde duruldu.

Mevcut Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür plaketleri verildikten sonra Dernek Saymanı Murat Tura mali raporu Genel Kurula sundu. Denetim Kurulu Başkanı Tankut Gülümser tarafından hazırlanan Denetim Raporu’nda da Yönetim Kurulu’na teşekkür edildi. Genel Kurul tarafından Faaliyet Raporu, Mali Rapor ve Denetleme Raporu oybirliği ile ibra edildi. Ersoy Kocamanoğlu başkanlığında oluşturulan yeni Yönetim Kurulu da yine oybirliği ile seçildi. Ege Sigorta Acentelerinin Genel Kurul’da tüm kararları oybirliği ile alması sigorta sektörünün niteliğini ve saygınlığını arttırma gayretinde olan sigorta acentelerinin bu amaçtaki birlikteliğinin ve kararlılığının da göstergesi oldu.

Kocamanoğlu, seçim sonrasındaki teşekkür konuşmasında EGESAD’a destek veren Bakanlık, TOBB, birlik, sigorta şirketleri ve diğer sektör paydaşları ile iş birliği içerisinde olmayı sürdürüleceğini; sigorta acentelerinin arasındaki dayanışmayı güçlendirmeye çalışacaklarını ve sigorta acentelerinin sorunlarına çözüm getirmeye çalışacaklarını belirtti. Önümüzdeki üç yıl içerisinde tüm üye acentelerin gurur duymaya devam edeceği etkinler yapılacağı üzerinde duruldu. Oybirliği ile seçilen EGESAD Yönetim Kurulu’nun sigorta sektörünün daha nitelikli hizmet vermesi, sigorta acentelerinin haklarının korunması, ülkemizde sigorta bilincinin arttırılması, zorunlu poliçe uygulamalarının attırılması ve sigortacılığın yaygınlaşması için; değerli hizmetleri ile katkıları olacak Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Lütfi Elvan nezdinde tüm bakanlık teşkilatıyla, Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Sayın Atilla Benli nezdinde tüm sigorta şirketleriyle, Sigorta Kurulu İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut nezdinde tüm sigorta acenteleriyle, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer nezdinde tüm İzmir Halkıyla, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener nezdinde tüm İzmir esnafıyla, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar nezdinde tüm Egeli sanayicilerle ve İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı Başkanı Mehmet Ali Susam, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu Başkanı Sıtkı Şükürer ve üyeleriyle uyum içinde çalışılacağı belirtildi. Ege Bölgesi’nde sigorta sektörünün hem nitelik hem nicelik olarak gelişmesi, sigorta aracılığı konusunda hem ulusal sermayeyi temsil eden hem uzmanlaşmış hizmet veren sektör emekçisi acentelerin yasalarla belirlenmiş haklarının korunması Derneğin öncelikleri olacağı belirtildi. Derneğin, sektöre nitelikli personel sağlanması amacıyla sigortacılık eğitimi alan üniversite öğrencilerine burs sağlayacağı da belirtildi.

Kocamanoğlu başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Uçar, Aslı Senem Atlı, Cem Zeren, Damla Türkoğlu, Ertuğ Akkalay, Halit Gündoğdu, Oktay Özdemir, Özlem Arslan, Murat Tura ve Yenal Cengiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP