DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046642-2,53%
İzmir
22°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Sokak Basketbolunun Kalbi Karşıyaka’da Attı!..

Sokak Basketbolunun Kalbi Karşıyaka’da Attı!..

ABONE OL
Şubat 20, 2024 23:46
Sokak Basketbolunun Kalbi Karşıyaka’da Attı!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sokak Basketbolunun Kalbi Karşıyaka’da Attı!..

Basketbol kenti Karşıyaka’da düzenlenen İzmir Smaç Yarışmasını yüzlerce basketbol sever takip etti, organizasyonda yarışmacılar fizik kurallarına meydan okudu ve en iyi smacı atmak için kıran kırana bir mücadele yaşandı.

Bostanlı sahilinde akşam saatlerinde başlayan organizasyonda ünlü rap müzisyenleri de genç sporseverlere eğlence dolu dakikalar yaşattı.

Karşıyaka’nın spor kenti kimliğini daha da güçlendirmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi, her alanda desteklediği sporun birbirinden renkli organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Karşıyakalıların basketbola olan özel ilgisi bu alandaki organizasyonlar için Karşıyaka’yı vazgeçilmez kılıyor. Karşıyaka Belediyesi’nin yıl boyunca düzenlediği etkinliklerin yanı sıra, uluslararası, ulusal ve yerel organizasyonlar için de sık sık Karşıyaka tercih ediliyor. Bu hafta sonu da basketbol kenti Karşıyaka, basketbolun en heyecanlı anlarına ev sahipliği yaptı. İkincisi düzenlenen BHS Smaç Yarışması, Bostanlı sahilinde bulunan basketbol sahalarında yoğun katılımla gerçekleştirildi.

MÜZİK VE BASKETBOL HEYECANI BİR ARADA

Yüzlerce basketbol severin katıldığı organizasyon saat 19.00’da başladı. Rap sanatçıları ve smaç yarışmacılarından oluşan takımların karşılaştığı sokak basketbolu maçlarının yanı sıra ünlü rap müzisyenleri Anıl Piyancı, Khontkar, Kamufle ve Kozmos kalabalığı coşturarak, izleyicilere eğlence dolu anlar yaşattı. Havanın kararmasıyla birlikte saha fizik kurallarına meydan okuyan basketbolculara kaldı. Yarışmaya katılan, Dmytro “Smoove” Kryvenko, Isaiah “Slim” Hodge, Muhammed “Med Brodie” Sanyang, Utku Çatal, Kamil Batu Karatuğ, Hussein Bajigah, Hassan Bajigah, Murat Kaan Enlioğlu ve Brazile “Moon” Javon, rakiplerini alt etmek için tüm hünerlerini sergiledi.

SPORCULAR HÜNERLERİNİ KONUŞTURDU, İZLEYENLER COŞTU

Her turda sporcuların denediği smaçların zorluk derecesi daha da arttı. Rakipler, birbirini elemek için hünerlerini konuştururken, izleyenler sporcuların heyecanına ortak oldu. Finalde organizasyonun favori isimlerinden Dmytro “Smoove” Kryvenko ve Muhammed “Med Brodie” Sanyang karşı karşıya geldi. Çetin bir mücadelenin ardından Muhammed “Med Brodie” Sanyang yarışmayı birinci olarak tamamladı.–

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP