DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076548-1,31%
İzmir
14°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Tunç Çakırer Lezzet Yolculuğuna Çıktı!

Tunç Çakırer Lezzet Yolculuğuna Çıktı!

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:42
Tunç Çakırer Lezzet Yolculuğuna Çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tunç Çakırer Lezzet Yolculuğuna Çıktı!

Karşıyaka’nın köklü ailelerinden,  1912’de kurulan Kaf Sin Kaf’ın ilk futbolcularından Çakır Kemal’in torunu Çakırer ailesinin oğlu Tunç Çakırer inşaat sektöründen sonra restoran işletmeciliğine soyundu.

Alsancak Pasaport İskelesi’nin karşısında eski nargile kahvesini devralan Tunç Çakırer, modern bir cafe, restoran ve fast food içeriği olan bir işletmeye hayat verdi.

Odun fırınının eşsiz lezzetiyle İzmirlilere hizmet vereceklerinin altını çizen Pasaport Cafe’nin sahibi Tunç Çakırer, pandemi sürecini de dikkate alarak hijyen, personel seçimi ve onların eğitimi konusunda İzmir’de yapılmayanı yaptıklarını ifade etti.

Tunç Çakırer; “Kaf Sin Kaf’ın ilk futbolcularından ‘Nam-ı Diğer Çakır Kemal’in’ torunu olmaktan onur duyuyorum… Çocukluğumdan beri lezzetlere meraklıydım. Bu işin hem alaylı ustalardan hem de eğitim alarak bilimsel açıdan iyi öğrendik. Personelimizi de bu pencereden üç ay eğitim vererek en iyi hizmeti sunmalarını sağlamak için eğittik. Çıktığımız bu yolda, hemşerilerimizi, dostlarımızı ve sevenlerimizi en iyi ürünlerden seçerek sunduğumuz eşsiz lezzetlerimizle buluşmaya davet ediyorum” dedi…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP