

İzmir Denizlililer Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı ve mevcut başkan Veli Kasap tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
İzmir Denizlililer Derneği, 22 Mayıs 2022 Pazar(bugün) Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda mevcut başkan Veli Kasap’ın hazırladığı tek liste ile oy birliğiyle kabul edildi, eski Sasalı Belediye Başkanı Veli Kasap yeniden başkan seçildi.
Genel kurulun divan başkanlığını Seyrek eski Belediye Başkanı Nurgül Uçar, divan katipliğini Dilara Dülger ve Çağdaş Dedeler yaptı.
Tek Liste halinde gidilen genel kurulun yönetim kurulu asil üyeleri: VELİ KASAP, ERGÜL DÜLGER, SÜLEYMAN NAZ, NURİ ÖZYURT, İBRAHİM SEVİNÇ, ÖZLEM DURMUŞ, ÖZGÜR ASLAN, YELİZ ÇULHA, AHMET DEDA, ALİ BALIK ve AYŞE GÖZLÜKAYA GÜL’den,
Denetim Kurulu asil üyeleri: SABATTİN ÖZER, NAZAN SAKCI ve GÜLNUR İSPİR’den,
Disiplin Kurulu asil üyeleri: AYSEL GÜRSOY, HASAN DEDELER, ALİ GİTAL, SEYFİ YILDAN, OSMAN BULDANLI’dan oluştu…
ÖNE ÇIKAN HABERLER
07 Mart 2026İZMİR
07 Mart 2026GÜNDEM
07 Mart 2026KAF SİN KAF
07 Mart 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
07 Mart 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
07 Mart 2026KAF SİN KAF
07 Mart 2026
1
Karşıyaka’da Geleneksel Aşure Buluşması!
24587 kez okundu
3
Kamil Karadeniz Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Oldu!
6402 kez okundu
4
Dereye Düşen Köpek İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı!
5808 kez okundu
5
Doktor Çolakoğlu Yeni Adresinde!..
5640 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.