DOLAR 32,4028 0.22%
EURO 35,0559 -0.11%
ALTIN 2.324,960,25
BITCOIN 2267552-1,86%
İzmir
21°

AÇIK

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Yaşar Aksoy; Muhteşem Bir Gün!

Yaşar Aksoy; Muhteşem Bir Gün!

ABONE OL
Şubat 16, 2024 06:23
Yaşar Aksoy; Muhteşem Bir Gün!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Yaşar Aksoy; Muhteşem Bir Gün!
İzmir’in Kurtuluşunun 100 Yılı dolayısı ile Uluslararası İzmir Araştırmaları Merkezi’nin kent kültürüne katkı koyan İzmirli sanatçı, yazar ve akademisyenlere sunduğu ve seçkin seçici kurulun belirlediği İZMİR ÖDÜLLERİ’nin son bölümü, hak kazanan dostlarımıza sunuldu.
İlk tören bugün sabah Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın makam odasında gerçekleşti. Ahmet Diker, Hüsnü Tekeşin, Dr. Cemil Tugay, Aydoğan Yavaşlı, Haluk Işık, Hakkı Gümüştaş ve Savaş Ünlü’ye alkışlar arasında hayat boyu yaptıkları katkılar sebebiyle hak kazandıkları ödüllerini, Uluslararası İzmir Araştırmaları Merkezi yönetmeni Yaşar Aksoy tarafından verildi.
Günün ikinci töreni yoğun bir izleyici ve daha önce ödüllerini alan Çetin Erokay, Prof.Eser Gültekin ve gazeteci ve işadamı Hakan Akarcalı da katılımı sonucu, Alsancak Yakın Kitabevi’nin açık hava kafesinde hayat buldu. Başta kitabevinin kurucusu Levent Salıcı, Fergül Yücel, Cenap Türksavaş, Zeki Pordoğan, Dr.Efe Erginer, ,Erhan Doğan, Mesut Tim, Namık Kuyumcu’ya yine Yaşar Aksoy tarafından ödülleri sunuldu.
Bugün Prof.Bilge Umar, Prof. Suat Çağlayan, Serdar Kızık ve Enis Musluoğlu’nun da ellerine ödüllerinin ulaştığı haberini aldık. Ödülleri ileri bir tarihte verilecek olan Romanya’da yaşayan İlknur Baltacı Meteescu, Dr. Hakan Tartan ve Ümit Yaşar Işıkhan haricinde 80 kent sevdalısı içinde ödülünü almamış hiç kimse kalmadı.
Hiçbir çıkar gözetmeden şehrimize gönüllü hizmetlerimiz devam edecektir. Ödül alan 80 kent sevdalısının, 2 saat 35 dakikalık, eşsiz arkadaşlarımız Neslihan – Dr.Hasan Kulakoğlu tarafından hazırlanan video hayat hikayelerini, “youtube İzimizi Kaybetmeyin İzmir Ödülleri 2022” adresinden izleyebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP