DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20754181,46%
İzmir
19°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Yaşar Aksoy; Sizlerle Onur Duyuyorum!

Yaşar Aksoy; Sizlerle Onur Duyuyorum!

Üç kardeşim, arkadaşım, dostum, yoldaşım var.. Üçü de gerçek CHP’li.. Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı Ahmet Diker, Dikili Belediye Başkan aday adayı Gökmen Ulu ve Çeşme Belediye Başkan aday adayı Ekrem Oran..

ABONE OL
Mart 5, 2024 12:25
Yaşar Aksoy; Sizlerle Onur Duyuyorum!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşar Aksoy; Sizlerle Onur Duyuyorum!

Üç kardeşim, arkadaşım, dostum, yoldaşım var.. Üçü de gerçek CHP’li.. Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı Ahmet Diker, Dikili Belediye Başkan aday adayı Gökmen Ulu ve yaşadığım Çeşme’de Belediye Başkan aday adayı Ekrem Oran..

Üçü de kapalı kapılar ardından yapılan tercihle ön seçimsiz ve eğilim yoklamaları açıklanmadan aday yapılmadılar.. Ancak, her üçü de başkalarının yaptığı gibi partilerinden istifa etmeyip kararlı biçimde demokrasi mücadelesine devam edeceklerini açıkladılar. Bu tutum, tam bir sosyal demokrat tavrı idi.. Kutladım onları ve öptüm..

Şimdi bundan sonra.. Ahmet Diker, Atatürk üzerine yazdığı kitaplara ve başkanı olduğu “Karşıyaka Kültür ve Sanat Vakfı”nda Türk folkloruna ve Efe kültürüne hizmet vermeye devam edecek..

Gökmen Ulu, Sözcü gazetesindeki yazarlığına ve gazeteciğine devam edecek. Yine demir parmaklıklar ardına tekrar düşmesine ramak kalacak.. Yine “Komünist Osman” filmi gibi yeni belgeselleri ve filmleri yaratacak..

Çeşme’ye modern belediyeciliği gösteren, pandemide, zelzelede, yangında, hastalıkta bir an için halkın yanından ayrılmayan Ekrem Oran ise, yurduna, halkına, beldesine fikir ve hizmet üretmeye hiç duraksamadan devam edecek..

Bilsinler ki, biz Atatürkçüler vefa adamıyızdır. Gönlüm, kapım ve 25 metre kare “Efe Bahçem” sizlere daima açıktır. Gönlünüz daralırsa gelin, birer fincan acı kahvede buluşalım.

Biz, üç kuruşluk reklam geliri ve sonsuz imar rantı çıkarı için dün yaptığını inkar edip, yeni gelene hanedan muamelesi yapanlardan değilizdir.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP