



Karşıyaka’nın sevilen simalarından Ömer Beydeş’in kızı Yasemin Beydeş’in, ilk single çalışması olan “Kolay” yayınlandı…
Yasemin Beydeş, “Müzik kariyerine ortaokul yıllarında babasının hediye ettiği bir gitarla başladı. Lise yıllarında birçok besteye imza attı…Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Teknolojileri Bölümünde tamamladı…”
İlk single yayınlanan Yasemin Beydeş müzik yolculuğu için şunları söyledi:
“Kariyerime İstanbul’da yön vermek istediğim için 2012 yılında İstanbul’a taşındım. Orada Asmalı Mescit ve Heybeliada’daki mekanlarda akustik gitar ve vokal eşliğinde performanslarım oldu. Kariyerime lisans alanımda devam etmek için 2015 yılında İzmir’e dönüş yaptım ve Karşıyaka Belediyesi’nde tonmeister olarak çalışmaya başladım ve halen çalışmaktayım.
Bu süreçte Karşıyaka Belediye Orkestrası vokalliği yaptım. Müziğe olan tutkum ve beste çalışmalarım kesintisiz devam etti.
Çeşitli mekanlarda ve organizasyonlarda sahne aldım. Yaptığım birçok beste arasından “Kolay” isimli parça ile ilk single’ımı müzik piyasasına tanıttım. Dünya çapında dinlenen tüm müzik platformlarında aynı anda yayınlanan şarkım ilk olarak geçen hafta dinleyicilerle buluştu. Bundan sonra amacım üretmeye devam ederek diğer bestelerimi de müzik severlerle buluşturmak olacaktır”.
ÖNE ÇIKAN HABERLER
14 Temmuz 2026İZMİR
14 Temmuz 2026GÜNDEM
14 Temmuz 2026KAF SİN KAF
14 Temmuz 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
14 Temmuz 2026KARŞIYAKA HABERLERİ
14 Temmuz 2026KAF SİN KAF
14 Temmuz 2026
1
Cemil Tugay Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor!..
11297 kez okundu
2
Karşıyaka Türkülerle Şenlenecek!..
11169 kez okundu
3
Efsane İzmir’e Geliyor!..
11133 kez okundu
4
Karsav Bergama’da Gönülleri Fethetti!..
11016 kez okundu
5
Bu Konser Kaçmaz… Hüseyin Turan ve Öznur Korkmaz Aynı Sahnede!
6312 kez okundu