DOLAR 32,3391 0.17%
EURO 35,1967 0.01%
ALTIN 2.245,560,10
BITCOIN 2117549-3,88%
İzmir
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Yasemin Beydeş’in Single “Kolay” Yayınlandı!..

Yasemin Beydeş’in Single “Kolay” Yayınlandı!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:31
Yasemin Beydeş’in Single “Kolay” Yayınlandı!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasemin Beydeş’in Single “Kolay” Yayınlandı!..

Karşıyaka’nın sevilen simalarından Ömer Beydeş’in kızı Yasemin Beydeş’in, ilk single çalışması olan “Kolay” yayınlandı…

Yasemin Beydeş, “Müzik kariyerine ortaokul yıllarında babasının hediye ettiği bir gitarla başladı. Lise yıllarında birçok besteye imza attı…Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Teknolojileri Bölümünde tamamladı…”

İlk single yayınlanan Yasemin Beydeş müzik yolculuğu için şunları söyledi:

“Kariyerime İstanbul’da yön vermek istediğim için 2012 yılında İstanbul’a taşındım. Orada Asmalı Mescit ve Heybeliada’daki mekanlarda akustik gitar ve vokal eşliğinde performanslarım oldu. Kariyerime lisans alanımda devam etmek için 2015 yılında İzmir’e dönüş yaptım ve Karşıyaka Belediyesi’nde tonmeister olarak çalışmaya başladım ve halen çalışmaktayım.

Bu süreçte Karşıyaka Belediye Orkestrası vokalliği yaptım. Müziğe olan tutkum ve beste çalışmalarım kesintisiz devam etti.

Çeşitli mekanlarda ve organizasyonlarda sahne aldım. Yaptığım birçok beste arasından “Kolay” isimli parça ile ilk single’ımı müzik piyasasına tanıttım. Dünya çapında dinlenen tüm müzik platformlarında aynı anda yayınlanan şarkım ilk olarak geçen hafta dinleyicilerle buluştu. Bundan sonra amacım üretmeye devam ederek diğer bestelerimi de müzik severlerle buluşturmak olacaktır”.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP