DOLAR 32,5859 0.29%
EURO 34,7899 0.06%
ALTIN 2.490,740,28
BITCOIN 20708424,08%
İzmir
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Avni Erboy’un Yeni Kitabı Raflarda!

Avni Erboy’un Yeni Kitabı Raflarda!

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:42
Avni Erboy’un Yeni Kitabı Raflarda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avni Erboy’un Yeni Kitabı Raflarda!

Gazeteci, yazar ve spor adamı Avni Erboy’un 3. Kitabı yayınlandı. Daha önce Hürriyet’ten “Kimse Duymasın”, Erboy Yayıncılık’tan “Fair Play Kervanı” isimli kitapları yayınlanan Avni Erboy’un bu kez de “Mutluluk Üçgeni” isimli kitabı raflarda yerini aldı…

Uzun yıllar Hürriyet ve Yeni Asır Gazetesi’nde spor müdürü olarak çalışan Avni Erboy, 3. Kitabında yaşadığı üç ilçe olan “Alaşehir, Akhisar ve Karşıyaka” için kaleme aldığını ve bu üç kente ait anılarla tarihsel geçmiş, makaleler olduğunu belirtti.
Avni Erboy, “kitap yazıların yazıldığı o günlerde yaşanan olayları içeriyor. Profesyonel yayınevini tercih etmeyip yine amatörce yayınladık. Ön sözlerini hayatıma dokunan, İzmir, Manisa ve Akhisar’ın duayen gazetecileri, yazarları Gürkan ErtaçMehmet ErdülErtuğrul Aytaç ve Haldun Akyüz kaleme aldı. Ön ve arka kapak Yiğit Erboy’a ait. Düzeltmeleri de Burçak Erboy yaptı. Yayına Erboy Yayıncılık hazırladı, baskıyı İzmirli kuruluş olan EYS Basın Yayın (Emre Matbaacılık) yaptı. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP