DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2077533-1,43%
İzmir
14°

HAFİF YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Cenk Karslı; “Haydi Kaf Kaf, İyi Başla, İyi Gitsin, İyi Bitsin!”

Cenk Karslı; “Haydi Kaf Kaf, İyi Başla, İyi Gitsin, İyi Bitsin!”

ABONE OL
Şubat 16, 2024 06:23
Cenk Karslı; “Haydi Kaf Kaf, İyi Başla, İyi Gitsin, İyi Bitsin!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cenk Karslı; “Haydi Kaf Kaf, İyi Başla, İyi Gitsin, İyi Bitsin!”

Karşıyaka’mız 2022-2023 sezonunu bu Pazar günü Nevşehir deplasmanında açıyor. Tabi ki sportif başarı her taraftar gibi bizlerin de beklentisi ancak öncelikle Edirne’den  Ağrı’ya Ordu’dan Mersin’e kadar tüm ülkeyi karış karış gezecek olan ve ay yıldızlı armayı tarihimize yakışır  şekilde temsil edecek olan takımımıza kazasız, belasız, şanssızlıklardan, sakatlıklardan uzak bir sezon diliyorum. Yakın geçmişimizde şampiyon olan takımları yendik, ligden düşen takımlara yenildik bu nedenle kolay grup, zor grup, zor deplasman, kolay maç gibi söylemleri bir kenara bırakıyorum. Karşıyaka’nın her maçı zor geçer, daha önce de yazdığım gibi bir şehre Karşıyaka geliyorsa o hafta o şehirde küsler barışır, sakatlar iyileşir, billboardlar süslenir, cami minaresinden “Karşıyaka Geliyor” diye duyuru yapılır. Kısacası Karşıyaka maçı her yerde olağanüstü hal ilan edilmesine neden olur.

Karşıyaka’mız son 10 senede ligin ilk maçlarında 6 beraberlik, 2 galibiyet, 2 mağlubiyet almış ve şunu  hatırlatmak isterim bu 2 galibiyeti de deplasmanda almışız. Gönül ister ki ilk maçtan 3 puanla dönelim, iyi bir başlangıç yapalım ancak çok daha güzeli ve önemlisi bitirişi iyi yapmak. Futbolu takip edenlerin de bildiği gibi ilk maçlar zordur, her ne kadar hazırlık maçları yapılmış olsa da lig maçlarının havası başka olur. Yeni sezon, yeni grup, yeni rakipler, yeni transferler gibi değişkenler ile birlikte herkesin favori gösterdiği bir takım olarak deplasmanda ilk lig maçı oynamanın avantajları ve dezavantajları olacaktır. Rakibimizin yeni teknik direktörü Selahattin Dinçel bizim gruplarımızda hep başarılı olmuş bir teknik adam ancak bu sefer gülen taraf biz olacağız. 4 Eylül Pazar günü Nevşehir’de hava 29 derece ve hafif yağışlı olacağı tahmin ediliyor yani İzmir’e nazaran daha futbol oynamaya elverişli bir ortam olacak.

Karşıyaka’mız  TFF 1.Lige çıktığı 2002-2003 sezonuna lige iç sahada Güngören Belediyespor galibiyetiyle başlarken, Süper lige çıktığımız 1994-1995 sezonunda ise iç sahada Soma mağlubiyetiyle lige başlamıştı. Bu sene ilk maçtan galibiyet bekliyoruz ama bizi daha çok 34. haftanın 90. dakikasında çalan son düdükten sonraki puan durumu ilgilendiriyor. Tabi Karşıyaka’mız ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederse ona da hayır demeyiz. Nevşehir dönüşü içerde Derince ile seyircisiz maçta karşılaşıp üçüncü hafta 1922 Konya deplasmanına gidiyoruz. 24 Eylül cumartesi günü ise iç sahada Şile Yıldız maçı ile taraftar-takım ilk defa buluşacak. Tahmin ediyorum ki o gün çok özel bir gün olacak, birçok arkadaşım abim eşim dostum gibi ben de sabırsızlıkla bu buluşmayı bekliyorum.

Haydi Kaf Kaf, İyi Başla, İyi Gitsin, İyi Bitsin!..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP