DOLAR 32,5778 0.28%
EURO 35,0175 0.11%
ALTIN 2.460,751,02
BITCOIN 21011851,20%
İzmir
20°

AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Cenk Karslı; Masterler Başladı, Amatörler Başlıyor!

Cenk Karslı; Masterler Başladı, Amatörler Başlıyor!

ABONE OL
Mayıs 17, 2022 12:16
Cenk Karslı; Masterler Başladı, Amatörler Başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cenk Karslı; Masterler Başladı, Amatörler Başlıyor

Yaklaşık 19 ay önce tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle  spor etkinlikleri durdurulmuştu. Zaman zaman kısıtlamalı olarak antrenmanlar yapılsa da resmi olarak müsabakalar oynanmıyordu. Ekim ayının 23’ü itibariyle Master takımlarımızın, 30’u itibariyle de Süper Amatör ve ve U18 takımlarımızın resmi müsabakaları başlıyor.  Tabi ki mutlu ve heyecanlıyız ancak tedbiri elden bırakmamak gerektiğini de hatırlatmakta fayda var.

Karşıyaka Belediyesi olarak İlçemizin Master takımlarına her hafta düzenli antrenman sahası tahsis ettiğimiz gibi ev sahipliği yaptıkları resmi müsabakalar için de saha desteği sağlıyoruz. 24 Ekim 2021 Pazar günü Karşıyaka’nın Efsaneleri Spor Tesisimizde arka arkaya 3 master takımımızın resmi lig mücadelesini izledik , keyifli ve çekişmeli maçlar oynandı. Bu duyguyu özlemiştik… önümüzdeki hafta da Süper Amatör ve U18 ligi başlıyor.  amatör futbolu takip etmekten zevk alanlara, semtinin takımlarını merak edenlere kısaca bilgi vermek isterim. Süper Amatör ligde semtimizi Fikri Altay Spor Kulübü ve Dedebaşı Spor kulübü temsil ediyor. Bu iki köklü kulübümüz de maçlarını Efsaneler Sahamızda ya da Hasan Türker sahamızda oynayacak. Bence futbolu bu kadar özlemişken ve bu kulüplerimiz ilgiyi bu kadar hak ederken sahaların etrafında olmak gerekir. Amatör kulüplerimizin , manevi desteğe ve alkışa ihtiyacı var. U18 liginde de bir çok ilçe amatör kulübümüzün takımı mücadele edecek, geleceğimiz dediğimiz gençlerimiz de  hem kendi kulüplerinin ayakta durabilmesi hem de futbolda kendilerine bir gelecek oluşturabilmek adına bir savaş veriyorlar.

Bu vesile ile resmi maçları başlayan başta ilçemizin Master takımlarına, Süper Amatör ligdeki takımlarına, U18 takımlarına sonra da tüm rakip takımlara da başarılar diliyorum. Umarım sakatlıkların ve şanssızlıkların olmadığı keyifli bir sezon olur. Futbolsuz geçen günlerde, sporun ne kadar önemli ve birleştirici bir etkinlik olduğunu daha iyi anladığımızı düşünerek fair play ruhuna  da daha baskın şekilde önem verileceğine inanıyorum.

İlçemizdeki futbol severleri Efsaneler ve Hasan Türker sahalarımıza bekliyoruz…

Başarılar Fikri Altay, Dedebaşı, başarılar Yeşiltepe, Demirköprü, Mavişehir 79 Yıldız, Denizspor, Tellibahçe, Karagöl ve Karşıyaka Belediyespor…

Hoş geldin Amatör Futbol, Hoş geldin…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP