DOLAR 32,5706 0.01%
EURO 34,9835 0.26%
ALTIN 2.424,300,06
BITCOIN 2093105-3,30%
İzmir
24°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Cumhuriyet Kupası Kanarya Severler’ in Oldu!

Cumhuriyet Kupası Kanarya Severler’ in Oldu!

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:42
Cumhuriyet Kupası Kanarya Severler’ in Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Kupası Kanarya Severler’ in Oldu!

Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu’nun İzmir’de gerçekleştirdiği Cumhuriyet kupası yarışmasında Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiriciler Derneği topladığı kupalarla birincilik koltuğuna oturdu.

Hafta sonu İzmir’de düzenlenen Cumhuriyet Kupası yarışmasına Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiriciler Derneği damgasını vurdu. Çeşitli kategorilerde düzenlenen Kanarya yarışlarında Karşıyaka Kanarya Severler ve Yetiştiriciler Derneği, 40 birincilik 26 ikincilik 17 üçüncülüğün ardından, 83 madalya ile birincilik elde etti.

Dernek Başkanı Erden Aksoy; “Cumhuriyet Kupası ve İzmir olunca birinci olmamız gerektiğinin bilicindeydik. Kanarya yetiştiricisi arkadaşlarımızla yaptığımız toplantılarda Cumhuriyet Kupası bizim için çok önemli, onun için bu yarışlara çıkaracağımız kanaryaları iyi belirlemeli ki İzmir’de gerçekleşecek yarışmada kupanın İzmir’de kalması gerektiği konusunda fikir birliğine vardık. Hedefimize ulaştık ve Cumhuriyet Kupası’nı Karşıyaka’mıza getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yarışmalarda yarışmalara katılan kuş sahiplerimize, üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu sezon hedefimiz en az Türkiye ikicisi olmak ve dünya yarışmalarında Karşıyaka’mızı en iyi temsil ederek iyi dereceler kazanarak Karşıyaka’mızın adını bu alanda da dünyaya duyurmak amacındayız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP