DOLAR 32,5941 0.28%
EURO 34,8188 0.07%
ALTIN 2.496,140,48
BITCOIN 20678643,85%
İzmir
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Gençler Çocukların Yüzünü Güldürecek!

Gençler Çocukların Yüzünü Güldürecek!

ABONE OL
Haziran 8, 2022 13:11
Gençler Çocukların Yüzünü Güldürecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençler Çocukların Yüzünü Güldürecek!

Başkan Burak Kotan, dar gelirli ailelerin çocuklarına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun el yazısı ile yazdığı mektupla birlikte oyuncak dağıtacaklarını kaydetti. Kampanyaya çok yoğun talep olduğunu anlatan Kotan, etkinliğin geçtiğimiz günlerde “O ses Türkiye” yarışmasına katılan Güzelbahçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Seyrek konseri ile taçlanacağını söyledi.

Kampanya hakkında bilgi veren CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, “Biz özel günlerimizin unutulmasını engellemek, coşkulu bir şekilde yaşanmasını sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. 23 Nisan ruhunu yaşatmak için de çalışmamız var. Yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldiğimizde çok güzel fikirler ortaya atıldı ve şunu gördük; Türkiye’nin birçok yerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yaşatılamadığı, bundan belki bihaber olunduğu gerçeği var. Biz de bu ruhu yaşatabilmek üzere Türkiye’deki tüm dar gelirli ailelerin çocukları için bir oyuncak kampanyası başlattık. Oyuncak desteğinin çok fazla olduğunu görünce bunu bir konserle taçlandıralım istedik. Güzelbahçe Gençlik Kolları Başkanımız Devrim Seyrek’in yapacağı 16 Nisan’daki konserimize Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu davet ettik. Biletimizi takdim ettik, biletimizin karşılığı bir oyuncak, Genel Başkanımızdan da oyuncak istedik. Kendileri de yanında oyuncak olmadığını, konsere katılmaktan memnuniyet duyacağını, program yoğunluğu nedeniyle konsere katılamazsa bile oyuncağı göndereceğini söyledi. Biz de çok mutlu olduk” dedi.

Kampanyaya başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere İzmir’in çeşitli ilçe belediye başkanları da destek vereceklerini açıkladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP