DOLAR 32,3373 0.17%
EURO 35,1256 -0.21%
ALTIN 2.238,70-0,20
BITCOIN 2061680-5,47%
İzmir
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Gün Bir Olma Yaraları Sarma Günüdür!..

Gün Bir Olma Yaraları Sarma Günüdür!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:29
Gün Bir Olma Yaraları Sarma Günüdür!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gün Bir Olma Yaraları Sarma Günüdür!..

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Karşıyaka şubesinin üyeleri İzmir depreminde zarar gören, evleri yıkılan vatandaşlara yardım etmek, onların   yaralarını bir nebze olsun sarmak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyor…

TYSD Derneği Başkanı Şule Bayraktutan; “İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle acımız çok büyük, derneğin Karşıyaka şubesinin üyeleri ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Yurtdışından derneğimize ulaşan bağışçımız Ömer Tetik sayesinde depremde evi yıkılan bir öğrencimizin tüm ev eşyalarını temin ettik… Sayın Ömer Tetik’e çok teşekkür ederiz. Yine deprem de evi yıkılan derneğimiz üyesine Genel Merkezimizin göndermiş olduğu maddi yardımı ve ihtiyaç malzemelerini teslim ettik.

2020-2021 eğitim öğretim dönemi için öğrencilerimizin “Atatürk Bursu” ödemelerini gerçekleştirdik. İhtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık. Maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için bursların önemi büyük, mali destek bulamadığı için her yıl on binlerce öğrencimiz öğrenim hayatını yarıda bırakmak zorunda kalıyor, çok zor koşullarda öğrenimini sürdürmeye çalışıyor. Yüz yıl ötesini düşünen devletler eğitime önem vermişlerdir. Eğitim ve yardımlaşmanın önemine inanan derneğimiz, ülkemizin yarınları olacak sevgili öğrencilerimize destek olmaya devam edecektir” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP