DOLAR 32,3773 0.16%
EURO 35,0386 -0.1%
ALTIN 2.323,830,20
BITCOIN 2267740-0,51%
İzmir
23°

AÇIK

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Haldun Erol; “Bende Dansçıyım Bende Karsav’lıyım!”

Haldun Erol; “Bende Dansçıyım Bende Karsav’lıyım!”

ABONE OL
Haziran 8, 2022 12:17
Haldun Erol; “Bende Dansçıyım Bende Karsav’lıyım!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haldun Erol; “Bende Dansçıyım Bende Karsav’lıyım!”

Karşıyaka Belediyesi “Yaşlılar Haftasını” iz bırakan etkinliklerle kutladı…

24 Mart’ta Karşıyaka Hergele meydanında düzenlenen etkinlikte; KARSAV’ın Avrupa Dansları Topluluğu tarafından sunulan ve çok beğenilen tango gösterisi; istek üzerine; daha geniş bir repertuvar ve yeni koreografilerle; Mavişehir’de dans severlerle ikinci kez buluştu.

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, Karşıyaka Kültür Sanat Eğitim Vakfı (KARSAV) ve Mavişehir 1nci etap yönetiminin işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte tango ve zeybek gösterileri sunuldu.

Nüfusunun yarısı 60 yaşın üzerinde olan ve 13 bin kişinin yaşadığı Mavişehir 1nci etap konutlarının sakinleri etkinliği keyifle izledi.

Karşıyaka Kültür Sanat Eğitim Vakfı (KARSAV) Ahmet Diker ağabeyimizin başkanlığında yıllardır faaliyetlerini durmaksızın ve başarıyla devam ediyor.  Kurumsallığının gereği olarak bağışlarla gönüllülük esasına göre çalışmalarını sürdüren KARSAV gerçekleştirdiği birçok etkinliğin yanında dans çalışmalarında da hız kesmeden ilerliyor. Öğrenmeye istekli dans severlere KARSAV’da Tango eğitimi veriliyor. Yılların tecrübelisi usta eğitmen Ömer Levent Dinçer hocamızın yönetiminde gerçekleşen dans çalışmaları yeni dostlarını bekliyor.

Ömer Levent Dinçer hocamın kurduğu KARSAV dans grubunda farklı mesleklerden gelen dans sevdalıları var. Bu grup vakfın tüm sanatsal etkinliklerinde hep aynı heyecanla ve coşkuyla dans ediyor. Ben de geçtiğimiz hafta Ömer Levent Dinçer hocamdan tango eğitimi almaya başladım. İlk dersin ismi “salida”… Bu sözcüğün sadece kendisi bile hoş bir müzikal işitme duygusu yaratıyor insanda… Kelimede melodik bir ses tadı var sanki… “Salida” sözcüğü İspanyolcada “çıkış” demekmiş… İnsan gerçekten de çıkışa geçiyor dansla ve bilhassa tangoyla… Tango öğrenmenin yaşı yok, dans ederek, keyifli zaman geçirmek isteyen, moralini yüksek tutmak isteyen bütün dostlarımıza KARSAV’ın kapısı sonuna kadar açık…

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP