DOLAR 32,3330 0.24%
EURO 35,0943 -0.12%
ALTIN 2.296,580,85
BITCOIN 22894031,21%
İzmir
22°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Karşıyaka’da Can Dostlar İçin Temizlik Çalışması!..

Karşıyaka’da Can Dostlar İçin Temizlik Çalışması!..

ABONE OL
Haziran 11, 2022 16:31
Karşıyaka’da Can Dostlar İçin Temizlik Çalışması!..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karşıyaka’da Can Dostlar İçin Temizlik Çalışması!..

Can dostlar için sayısız çalışmaya imza atan Karşıyaka Belediyesi sokak kedilerinin barınması için ilçe genelinde belirli noktalara yerleştirdiği kedi evlerinin bakım ve temizliğini gerçekleştirdi. Ayrıca kedi evine ihtiyaç duyulan yeni bölgeler de tespit edildi.

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ile ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmada, sokak kedilerin daha temiz ve bakımlı bir ortamda barınması amacıyla kedi evlerinin bakım ve onarımı yapıldı. Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaya gönüllü vatandaşlar da katılım sağladı.

“ONLARI ÇOK SEVİYORUZ”
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Karşıyaka Belediyesi olarak can dostlar için yürütülen çalışmalara önem verdiklerini vurgulayan Başkan Tugay, “Karşıyaka’da kediler çok mutlu çünkü onlar için çalışan belediyeleri var, onları çok seviyoruz” dedi.

“DUYARLILIK BEKLİYORUZ”
Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı ise “Can dostlarımızın sağlığını ve konforunu çok önemsiyoruz. Onların temiz ve hijyenik ortamda barınması amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmada bazı olumsuz görüntülere de rastladık. Bu vesile ile tekrarlamış olalım; vatandaşlarımızın tamamıyla iyi niyetle kedi evlerinin yakınına bıraktığı evsel gıda atıkları onların beslenmesi için yeterli olmadığı gibi, çok çabuk bozularak can dostlarımıza zarar veriyor. Ayrıca kedi evlerinin içine yerleştirilen battaniye gibi tekstil malzemeleri de yağışlı ve soğuk havalarda ıslanarak hayvanların hasta olmasına ve viral hastalıkların yayılmasına yol açıyor. Bu konuda gönüllülerin ve vatandaşlarımızın daha dikkatli olmasını rica ediyoruz. Bu dünyayı birlikte paylaştığımız can dostlarımızın sağlık ve güvenliği için tüm vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP