DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046781-2,47%
İzmir
22°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Levent Güçlü’ye Muhtarlardan Destek!

Levent Güçlü’ye Muhtarlardan Destek!

ABONE OL
Şubat 16, 2024 06:23
Levent Güçlü’ye Muhtarlardan Destek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Levent Güçlü’ye Muhtarlardan Destek!

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek ilçe kongresi öncesinde adaylığını açıklayan Levent Güçlü’ye Karşıyakalı Muhtarlardan destek geldi.

Levent Güçlü, “Uzun yıllardır beraber yol yürüdüğüm muhtar arkadaşlarımın desteği için çok teşekkür ediyorum. Memleket çıkarlarını, kişisel menfaatlerinin üstünde tutan partimizin neferleriyle birlikte CHP’mizi yerelde yeniden iktidara taşımak için adayız” dedi.

Delegelerin ve örgütün destekleriyle ilçe başkanlığına gelmek istediğini açıklayan Güçlü’ye bir destekte Karşıyakalı muhtar arkadaşlarından geldi.

Yıllardır üyesi olduğu CHP’ye katkı koymak ve tüm Karşıyakalıların sözcüsü olmak için yola çıktığını söyleyen Güçlü, “Cumhuriyet kazanımlarını ve Atatürk devrimlerini korumak, kadınların daha etkin olacağı siyaset yapısını hayata geçirmek ve gençlerin siyasette daha fazla söz sahibi olmalarını sağlamak için arkadaşlarımızla birlikte bu yola çıktık. Karşıyaka’mıza, İzmir’imize hizmet etmek, halkımızla iç içe olmak için adayız. Memleket çıkarlarını, kişisel menfaatlerinin üstünde tutan partimizin neferleriyle birlikte CHP’mizi yerelde yeniden iktidara taşımak için adayız. Eğer bu onurlu göreve seçilirsem Karşıyakalı yurttaşlarımızın sözcüsü olacağız. CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıkladıktan sonra eksik olmasınlar, muhtarlar arkadaşlarım destek olmak için ziyaretimize geldiler, yanımızda olduklarını belirttiler. Uzun yıllardır beraber yol yürüdüğüm muhtar arkadaşlarımın destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP